Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Barça TV també guanya el clàssic per golejada


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

30.11.2010 14:18

Barça TV també guanya el clàssic per golejada

www.fcbarcelona.cat


Barça TV va aconseguir la segona xifra més elevada de quota de pantalla de la temporada, coincidint amb el postpartit del clàssic, amb una punta del 6,7% de ‘share’ a Catalunya, només superada pel dia de l’Assemblea de Compromissaris.


L’èxit del 5-0 també va acompanyar els mitjans del Club, que van fer un seguiment exhaustiu del clàssic, tant a la prèvia, com al postpartit. Més d’un milió de persones van connectar aquest dilluns, com a mínim una vegada, amb Barça TV, que va fer una prèvia de cinc hores en directe, des de les 17 fins a les 21 hores, i un postpartit de dues.

2010-11-29_VILLA_11.JPGLa franja més vista va ser precisament la del postpartit, concretament a les 23.45 hores, amb una punta de 6,7% de ‘share’ a Catalunya. El bigolejador David Villa va ser el principal protagonista al plató d’‘El Marcador’, que també va comptar amb la presència del periodista Albert Om i va connectar amb la Sala de Premsa, la Zona Mixta i la Llotja de Camp Nou.

Cal destacar també que, de manera excepcional, Barça TV es va emetre en ‘streaming’ a www.fcbarcelona.cat, unes dades que no s’inclouen en aquesta anàlisi. Tampoc es comptabilitza el seguiment de Barça TV a través de les plataformes de pagament Digital +, Imagenio i Ono.

Un total de 585.692 usuaris únics al web

Pel que fa a www.fcbarcelona.cat, les dades també són espectaculars, amb un total de 3.371.486 pàgines vistes només aquest dilluns, segons dades de Nielsen SiteCensus. Aquestes xifres suposen un creixement del 250% respecte d’un dia habitual. En total, 585.692 usuaris únics van entrar com a mínim una vegada al ‘site’ oficial del Barça durant la jornada del 5-0.

Gran èxits a Facebook i Twitter

A les xarxes socials, les xifres també reflecteixen una victòria per golejada. A Facebook, per exemple, es calcula que les tres publicacions generades a la pàgina oficial del Barça ( www.facebook.com/fcbarcelona ) van arribar potencialment a prop de 30 milions de persones, considerant que cada usuari té una mitjana de 150 amics.

Com a detall, la crònica del partit acumulava, 12 hores després, 104.742 comentaris, una xifra que no parava de créixer i que significa un rècord absolut. Només s’hi acosta els més de 40.000 comentaris generats per la victòria de l’any passat contra l’Arsenal (4-1) a la Champions. Cal recordar que el FC Barcelona és l’entitat esportiva amb més seguidors a Facebook (7.370.000).

A Twitter, el seguiment també va ser espectacular. Una manera de valorar-ho és fer el seguiment a través dels hastag o etiquetes que serveixen per aglutinar les temàtiques que s’hi tracten. Doncs el hastag #FCBlive, que impulsen activament els 3 comptes oficials de Twitter del Barça, van representar el 0.23% dels tweets de tot el món, amb un impacte estimat de 17 milions de persones.
Barça TV també guanya el clàssic per golejada
I rècord de R@dio Barça
R@dio Barça, el servei de www.fcbarcelona.cat que permet seguir la locució de tots els partits oficials del FC Barcelona, va viure el seu dia més exitós, pel que fa al seguiment d’usuaris. Un total de 49.600 persones van seguir aquestes locucions, comptabilitzant els tres idiomes del servei (català, castellà i anglès). Significa el rècord absolut de que va néixer R@dio Barça ara fa 4 temporades.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana