Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


SEÑOR vestirà les seccions professionals


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

30.11.2010 09:55

SEÑOR vestirà les seccions professionals

www.fcbarcelona.cat


Els equips i el cos tècnic de les seccions de bàsquet, futbol sala, handbol i hoquei patins del nostre club vestiran d’etiqueta amb la firma catalana SEÑOR.


Aquesta temporada 2010/2011 la firma especialitzada en sastreria a mida SEÑOR ha estat l’elegida per vestir oficialment els jugadors i el cos tècnic de les diferents seccions professionals del FC Barcelona: bàsquet, futbol sala, handbol i hoquei patins.

Un patronatge elegant

2010-11-28_FCB_REGAL_-_ASSIGNIA_MANRESA_067.jpgSeguint les directrius marcades pel Club, SEÑOR ha optat per un patronatge elegant, de tall clàssic renovat (‘new classic’), amb uns requisits òptims per al confort. El vestit de carrer, en color blau nit rigorós i teixit de pura llana súper 120’s, es complementa amb una camisa de cotó SEÑOR CLASS –la línia de gamma alta fabricada per SEÑOR a Itàlia– i d’una corbata de seda que juga amb els colors corporatius del Club. Un cinturó negre de pell i unes elegants sabates italianes, també en negre, completen el conjunt.

SEÑOR ha adaptat de manera individualitzada el patronatge a les condicions físiques específiques de cada membre del Club, a fi de garantir una confecció personalitzada de cada peça.

Reconeguda trajectòria

2010-10-22_PRUEBAS_TRAJES_001.jpgLa firma catalana SEÑOR, que ja compta amb una reconeguda trajectòria dins el món de l’esport d’etiqueta, s’ha responsabilitzat, íntegrament, del procés d’elaboració de cadascun
dels vestits, seguint els processos habituals de la firma heretats de la sastreria a mida tradicional (presa de mides, tall individualitzat...), processos que representen per a SEÑOR la millor garantia per a un resultat impecable.

Una bona opció per als esportistes

Per les seves condicions físiques, molts esportistes necessiten uns requisits especials a l’hora de vestir-se d’etiqueta. La sastreria a mida de SEÑOR és per a aquest segment de públic una solució òptima, tant pel que fa a la qualitat com pel que fa al confort. És per això que SEÑOR ha esdevingut una firma reconeguda dins el món de l’esport i que, a més de vestir de carrer un gran nombre d’esportistes, actualment també vesteix oficialment de gala un gran nombre d’equips i clubs esportius de primera línia, com és el cas del FC Barcelona.
SEÑOR vestirà les seccions professionals
50è aniversari
Fundada l’any 1961 i amb una trajectòria comercial de més de mig segle, SEÑOR és avui una firma de referència en l’elaboració de vestits a mida per a home. Gràcies a la seva mentalitat artesana adaptada als nous temps, i a una aposta rigorosa per la nova tecnologia aplicada al tall i a la confecció, SEÑOR ha industrialitzat alguns dels processos més tradicionals de la sastreria, fet que li ha permès reduir terminis de lliurament i obtenir peces de vestir perfectament acabades sense perdre el valor afegit que suposa la personalització d’un vestit fet a mida.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana