Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


El clàssic ja té mosaic


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

25.11.2010 12:08

El clàssic ja té mosaic

www.fcbarcelona.cat


El clàssic ja té el mosaic que farà que tots els racons de l’estadi es tenyeixin dilluns de blaugrana i es pugui llegir el lema ‘T’estimo Barça’. Aquest amor no només serà visible al Camp Nou, sinó que també es podrà transmetre a través del Facebook.


Ja és una tradició que per als partits entre el Barça i el Madrid al Camp Nou els socis i aficionats culers rebin l’equip amb un espectacular mosaic. I aquest any no podia ser una excepció i dilluns l’estadi es tornarà a vestir de gala amb un espectacular mosaic que cobrirà totes les zones del Camp Nou amb els colors blau i grana.

100.000 cartolines

dors_mosaic-trt.jpgPer a aquesta ocasió s’utilitzaran unes 100.000 cartolines plastificades, de les quals unes 45.000 són de color vermell, 35.000 són blaves, i 20.000 grogues. L’objectiu és que a la tribuna principal i el lateral es dibuixi la bandera del Barça, i que als Gols Nord i Sud es pugui veure la senyera.

‘T’estimo Barça’

No només es podran veure els colors del Barça i de la senyera, sinó que al Camp Nou també es podrà llegir un lema, que aquest any és ‘T’estimo Barça’. Situat a la tercera i segona graderia del lateral de l’estadi, la voluntat és mostrar als jugadors quan surtin del túnel de vestidors i a tot el món l’amor dels culers per uns colors i un club.
Imatge del mosaic de dilluns entre el Barça i el Madrid.
Imatge del mosaic de dilluns entre el Barça i el Madrid.
I també al Facebook
Dilluns serà el dia que es podrà veure aquest mosaic al Camp Nou, però abans ja es podrà estendre arreu del món a través de la xarxa social del Facebook. I és que des d’aquest mateix dijous els més de 7 milions de fans que té el Barça al Facebook poden començar a preparar-se per al clàssic canviant la imatge personal per la del mosaic del Camp Nou. D’aquesta manera es pot compartir la passió pel Barça arreu del món.

Per fer-ho només cal fer clic amb el botó dret del ratolí damunt la imatge del mosaic i guardar-la a l’ordinador. Després cal editar la foto de perfil carregant la imatge del mosaic i col·locar la imatge en miniatura seleccionant la part on surt el Camp Nou.

Entra ara i aquí al Facebook del FC Barcelona.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana