Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


El carnet valdrà 161,50 euros


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

23.11.2010 12:56

El carnet valdrà 161,50 euros

www.fcbarcelona.cat


El club no apuja el preu de ser soci del Barça, i d’aquesta manera s’aplica una mesura d’austeritat i s’adapta als temps de crisi.


El portaveu i secretari de la Junta, Toni Freixa, ha explicat aquest dimarts que el Club ha pres la mesura de no incrementar el preu del carnet de soci. Només s’hi aplicaran els impostos de l’IPC i l’IVA. Així, el preu de ser soci a partir del gener del 2011 serà de 161,50 euros.

Ratificació del repartiment dels drets audiovisuals

Aquest va ser un dels acords de la reunió ordinària de la Junta celebrada aquest dilluns. En aquesta sessió, a més, la directiva va ratificar l’acord subscrit per la majoria de clubs de Primera i Segona pel que fa al repartiment dels drets audiovisuals. “El que volem fer palès és que no renunciem a la retribució que el FC Barcelona rep en concepte de drets audiovisuals. El que fem és establir un nou model de negociació dels drets col•lectivament. Si bé és cert que som solidaris i reduïm el percentatge –d’un 40% a un 34%- en cap cas renunciem al valor absolut dels ingressos que rebem”, ha subratllat Freixa.

La Junta ha adjudicat, tal com va acordar en reunions anteriors al despatx Cuatrecasas, l’acció de responsabilitat contra la Junta anterior. La directiva va decidir externalitzar aquest procés i, després d’un procediment de concurs i de moltes ofertes presentades, serà Cuatrecasas qui durà les accions davant el jutjat.

Per altra banda, el Club continua treballant amb la USAP de Perpinyà per fixar una data per a un possible partit de l’equip de rugbi de la Catalunya Nord al Camp Nou, sempre que es preservi la gespa de l’estadi, així com també un acord de col•laboració entre ambdues entitats.
El carnet valdrà 161,50 euros

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Canvis en l’organigrama
El Club ha nomenat en els darrers dies Laura Anguera i Llorenç Hernández com a nous caps del Departament Jurídic i del Departament de Recursos Humans, respectivament.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana