Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


“Vetllarem per la transparència de la llista”


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

18.11.2010 21:08

Cardoner: “Vetllarem per la transparència de la llista”

www.fcbarcelona.cat


El vicepresident Jordi Cadoner ha visitat aquest dijous el plató del programa ‘ADN Barça' de Barça-TV i ha assegurat que el Club vetlla per “la transparència” en la llista d’espera dels abonaments, un tema que ha qualificat de "tabú".


 Jordi Cadoner, vicepresident de FC Barcelona, ha parlat aquest divendres de diferents temes de l’àmbit social del Club al programa de Barça TV 'ADN Barça'.
 
Vetllar per la transparència
 
En referència a la publicació de la llista d’espera per poder obtenir un abonament, Cardoner ha assegurat que es tractava “d’un tema tabú” i que la Junta ha pres aquesta decisió perquè “ens devem al soci i perquè cal equilibrar el nombre de socis amb el nombre de seients per evitar llargs períodes d’espera”. Cardoner ha insistit que amb aquesta mesura es vol vetllar per “la transparència”.
 
48 espais per a persones amb mobilitat reduïda
 
2010-11-18_ADN_BARxA_-_JORDI_CARDONER_004.jpgEl vicepresident de l’Àrea Social del FC Barcelona ha recordat la “sensibilitat” que hi ha amb els socis que tenen mobilitat reduïda, i que, es veurà gràcies al projecte “T’acostem” el qual, juntament amb la Creu Roja, permetrà que “tots els socis amb dificultats de mobilitat que es vulguin traslladar a l’estadi ho puguin fer de manera gratuïta”. I també amb aquesta intenció,  “s’alliberaran 212 seients de l’estadi perquè es puguin crear 48 espais més per a persones amb mobilitat reduïda.” Pel que fa als socis que hauran de ser reubicats, Cardoner ha comentat que “s’intentarà” que el canvi sigui “a millor”.
 
El Barça "no és un club tancat”
 
Durant l’entrevista també s’han tocat altres temes de l’actualitat social del Club. En referència a la Graderia d’Animació, Cardoner ha comentat que es crearà “perquè, de manera incondicional, un grup de culers estigui al costat de l’equip”. Sobre la Llotja Oberta, Cardoner ha recordat que es tracta “d’un moment inoblidable” i que demostra que el Barça "no és un club tancat”. En referència a l’elevació de la marca penyes, Cardoner ha comenta que “serà una excursió llarga, però que arribarà a bon port.”
 
Jordi Cardoner, al plató del programa 'ADN Barça' de Barça TV. Foto: Àlex Caparrós / FCB
Jordi Cardoner, al plató del programa 'ADN Barça' de Barça TV. Foto: Àlex Caparrós / FCB
Propers rivals
 En relació amb el proper rival del FC Barcelona a la Copa del Rei, Cardoner considera que els partits amb l’Athletic Club de Bilbao són ja “un clàssic a la Copa” i els encara “amb molta il·lusió”. Sobre el Barça-Madrid que se celebrarà el dilluns 29, ha assegurat que “el soci de fora és el gran perjudicat” i ha reiterat que el Club “lamenta” aquesta circumstància.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana