Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Barça-Madrid: entrades a la venda el dia 26


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

15.11.2010 13:09

Barça-Madrid: entrades a la venda el dia 26

El divendres 26 de novembre s’obrirà un nou termini de venda de localitats per al partit entre el FC Barcelona i el Reial Madrid. El procés de venda serà exclusiu per a socis sense abonament.


A partir del divendres 26 de novembre, a les 10 hores, es posaran a la venda les entrades disponibles per al clàssic (29 de novembre, 21 hores), exclusivament a través d’internet, www.fcbarcelona.cat, www.servicaixa.com i www.ticketmaster.es. Només podran adquirir-les els socis del FC Barcelona sense abonament al Camp Nou, amb un màxim de 2 localitats per carnet (la primera, amb un 5% de descompte).

Com que la demanda per viure en directe aquest partit és molt alta i la disponibilitat és baixa, el volum d’entrades a la venda dependrà exclusivament de les alliberacions que s’hagin produït gràcies al Seient Lliure.

El dia 27, obert a la resta de públic

Un dia més tard, a partir del 27 de novembre, la resta de socis, amb o sense abonament, i els aficionats del FC Barcelona també tindran accés a la compra d’entrades per a aquest partit. La venda d’entrades també es farà només per internet.
El volum d'entrades a la venda dependrà exclusivament de les alliberacions que s'hagin produït gràcies al Seient Lliure. Foto: Arxiu FCB
El volum d'entrades a la venda dependrà exclusivament de les alliberacions que s'hagin produït gràcies al Seient Lliure. Foto: Arxiu FCB
Un primer procés de venda
Cal recordar que al començament de la temporada ja es va obrir un període exclusiu per a socis sense abonament per poder comprar entrades per a tots els partits de Lliga al Camp Nou. En el cas de les entrades del Barça-Madrid, en dues hores es van exhaurir les 2.000 entrades disponibles.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana