Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Premiat un cas d'ESADE sobre el model Barça


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

10.11.2010 12:51

Premiat un cas d'ESADE sobre el model Barça

www.fcbarclona.cat


El cas, titulat ‘FC Barcelona: More than just a club’, ha estat premiat per la més prestigiosa organització acadèmica americana. Escrit per professors d'ESADE, repassa l’evolució del model de negoci del Barça en els últims deu anys.


El creixement de la marca Barça a escala global en els darrers anys ha despertat l'interès de tot tipus d'àmbits. L'últim d'aquests, l'acadèmic. L'estudi ‘FC Barcelona: More than just a club’, escrit pels professors d'ESADE Josep Franch i Jordi Montaña, i l’alumne del MSc in Marketing Management Andreu Turró, ha estat guardonat recentment amb el Gold Award durant l'última reunió de la NACRA (North American Case Research Association), una de les organitzacions acadèmiques més prestigioses dels Estats Units.

Nous mercats, títols i més seguidors

En aquest estudi, els autors expliquen com el Club ha passat, en poc menys de deu anys, d'estar en una situació difícil en el terreny econòmic a convertir-se en referència, no només en el món del futbol, sinó també com a model empresarial. Els autors destaquen la inclusió del Barça en mercats com el nord-americà o l'asiàtic, els èxits aconseguits en l'aspecte esportiu en totes les seccions i el fet d'haver guanyat milions de nous seguidors en els últims anys.


Premiat un cas d'ESADE sobre el model Barça
Referència mundial
La NACRA (North American Case Research Association) reuneix periòdicament més de 500 investigadors i professors que, a partir de l'estudi de diversos casos, analitzen les diferents disciplines de la gestió empresarial.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana