Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Èxit d'insígnies al Camp Nou


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

05.11.2010 13:39

Èxit d'insígnies al Camp Nou

ww.fcbarcelona.cat


Més de 800 socis han estat distingits aquest mes pels seus 25 anys de fidelitat al Club. El Camp Nou ha estat l’escenari de l’entrega d’insígnies i la iniciativa ha tingut una gran acceptació.


Aquest dijous es va posar el punt i final a la tercera entrega a l’estadi de les insígnies d’argent als socis que fa 25 anys que són fidels a l’Entitat.

La principal novetat respecte a les últimes temporades és que el Camp Nou ha acollit aquest acte important per al Club i especial també per als protagonistes, que són els socis. Si fins ara era la Sala París l’espai que acollia aquest esdeveniment, enguany ha estat el tartan de l’estadi l’escenari en què més de 800 socis han desfilat per rebre un reconeixement a la seva fidelitat al Club.

Diferents directius

El vicepresident de l’Àrea Social, Jordi Cardoner, que ha agraït en les tres tardes de dijous als socis la seva forta vinculació al Club, ha estat un dels diferents directius que han repartit insígnies.

2010-11-04_INSIGNIAS_www.fcbarcelona.cat.JPGUna de les curiositats de les insígnies va produir-se aquest dijous, quan un dels directius que repartia insígnies, Eduard Coll, també la rebia de mans dels seus companys de Junta, perquè també fa 25 anys que va vincular-se a l’Entitat.

L’altra la va protagonitzar el fisioterapeuta del Regal Barça, Toni Bové, que abans de ser al partit entre els de Pascual i el Fenerbahçe va rebre la seva insígnia.
Èxit d'insígnies al Camp Nou
Acte familiar
Aquestes entregues també s’han caracteritzat per ser un acte familiar. I és que els que reben la distinció no vénen sols, sinó que ho fan acompanyats per la seva família. Es consolida així com un dels actes més solemnes per als socis.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana