Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Kuzmanovic, al Camp Nou


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

04.11.2010 14:14

Kuzmanovic, al Camp Nou

Miriam Nadal


El president de la república sèrbia de Bòsnia, Rajko Kuzmanovic, ha visitat les instal·lacions blaugrana acompanyat del vicepresident de l’Àrea Institucional, Carles Vilarrubí.


“És significatiu des del punt de vista institucional que el president d’un país quan visita Barcelona, a banda de visitar les institucions, el president de la Generalitat o l’alcalde de Barcelona, inclogui en la seva atapeïda agenda el Barça, l’estadi i el Museu”, ha explicat a Barça TV i a www.fcbarcelona.cat el vicepresident de l’Àrea Institucional, Carles Vilarrubí. I és que aquest matí, Vilarrubí ha acompanyat el president de la República sèrbia de Bòsnia o Sprska, Rajko Kuzmanovic, quan ha visitat el Camp Nou.

Aturada a la seva agenda institucional

Kuzmanovic, que es troba a Barcelona fent diverses visites de caràcter institucional i cultural, com per exemple, la seva presència a la Reial Acadèmia de les Ciències Econòmiques i Financeres, ha aturat la seva agenda per apropar-se i conèixer de prop les instal·lacions del Barça.

Abans de visitar aquesta tarda la Generalitat, Kuzmanovic volia ser al Camp Nou. “El reclam és l’esport. Sense èxit no tindríem la rellevància internacional. Però aquest reclam fa que es conegui Catalunya i el català”, ha explicat Vilarrubí.  

El museu, instrument didàctic

CIMG2231.JPGEl president de la República sèrbia de Bòsnia ha visitat el museu acompanyat també del seu director, Jordi Penas. Les sis Copes guanyades el 2009 ha estat un dels elements que més han entusiasmat Kuzmanovic. “Un element molt important és la magnífica feina del museu que de manera didàctica explica què és el Barça”, ha subratllat Vilarrubí.

Més enllà dels èxits esportius

CIMG2244.JPGA banda del Museu, Kuzmanovic ha visitat diferents punts de l’estadi i la mateixa gespa del Camp Nou. El Club li ha fet entrega d’un llibre sobre la història del FC Barcelona.

“La sensació que he copsat, com succeeix en aquest tipus de visita, és de sorpresa. Vénen pel reclam esportiu però un cop aquí, veuen que això supera el marc esportiu. Volen saber què significa el ‘més que un club’ i més detalls de la història. Això és un denominador comú”, ha resumit el vicepresident de l’Àrea Institucional.


Kuzmanovic, al Camp Nou

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Diferents espais
Un ‘tour’ pel Museu, una visita pels passadissos que donen accés a la gespa, una breu parada per veure la capella de l’estadi i veure de prop la catifa verda del Camp Nou han estat alguns els espais que Kuzmanovic ha visitat acompanyat també pel secretari general de Ciències i Arts de la República sèrbia de Bòsnia, Dragoljub Mirjanic.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana