Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Ja es pot sol·licitar veure la 'due diligence'


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

27.10.2010 12:36

Ja es pot sol·licitar veure la 'due diligence'

www.fcbarcelona.cat


El Club ha obert aquest dimecres el període de sol·licituds per poder consultar la ‘due diligence’, a partir del 2 de novembre, seguint el procediment aprovat en la darrera Junta Directiva.


A partir d’aquest dimecres, els socis del FC Barcelona que vulguin consultar la ‘due diligence’ ja poden demanar cita a través del telèfon del Club (902189900) i fixar una visita a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB) per consultar tota la informació exposada en el document, excepte les parts que siguin confidencials.

Consultes de 9 a 20 hores

Des d’aquest dimecres, 27 d’octubre, i fins al proper 12 de novembre, es podrà demanar per telèfon dia i hora per fer la consulta. Pel que fa al període de consultes, començarà el 2 de novembre i tindrà una durada de 15 dies. Els horaris en què els socis seran atesos per fer aquesta consulta seran de dilluns a divendres, de les 9.00 h del matí a les 20.00 h del vespre.

En el cas que hi hagi socis que no puguin desplaçar-se a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista en l’horari establert durant la setmana, se’ls emplaçaria a una cita dissabte.

Els socis tindran aproximadament una hora per consultar la documentació de la ‘due diligence’. A l’Oficina d’Atenció al Barcelonista hi haurà 10 punts habilitats de consulta.
Ja es pot sol·licitar veure la 'due diligence'
Dia especial
El dia que coincideixi amb el partit de tornada de Copa del Rei contra el Ceuta (9/10 de novembre), només es donarà cita fins a les 19.00 h de la tarda. Això és a causa del fet que els dies de partit al Camp Nou són dies de molta concurrència a l’OAB per altres qüestions i incidències.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana