Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Barça TV estrena ‘Assumptes Interns’


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

27.10.2010 10:47

Barça TV estrena ‘Assumptes Interns’

www.fcbarcelona.cat


Com s’estructura internament el Barça? Qui fa què al Club? ‘Assumptes Interns’ resoldrà a partir d’aquest dijous al vespre aquests i altres interrogants per descobrir a Barça TV com funciona el FC Barcelona de portes endins.


El Barça és més que un club i com a tal genera una activitat que va més enllà del que es viu damunt els terrenys de joc. Els esportistes dels equips professionals són la punta visible d’un iceberg format per un gran equip de professionals, tècnics, directius i col•laboradors que treballen per fer un Club més gran en tots els sentits. Seguir el dia a dia d’aquest grup humà per conèixer tasques, funcions i interioritats que permetin entendre, des de dins, la complexitat del FC Barcelona és el que pretén ‘Assumptes Interns’, un dels nous programes de Barça TV que s’estrena aquest dijous a les 23 hores.

Tres protagonistes per programa

Txema01.jpgA cada programa, coneixerem les històries de tres persones que posen els seus coneixements i la seva entrega al servei del Club. Des de primera hora del matí fins a la posta de sol seguirem les activitats de treballadors de tots els departaments, de directius, esportistes i membres dels diferents cossos tècnics.

Els tres primers protagonistes

Sergi_22.jpgEls primers ‘Assumptes Interns’ ens portaran a conèixer en Sergi Serrano, un dels sis guies que treballen al Museu del FC Barcelona. Veurem com en Txema Corbella organitza el material del primer equip i vetlla perquè els Messi, Puyol, Xavi i companyia el tinguin sempre a punt. El tercer protagonista serà en Leo Ianniceri, un dels jugadors de l’equip de rugbi del FC Barcelona que combina la seva passió esportiva amb la seva feina de restaurador.

26 minuts cada 15 dies

Leo01.jpgEs tracta d’un programa de periodicitat quinzenal, que s’estrenarà els dijous, a les 23 hores. El format del programa està a mig camí entre el reportatge i el seguiment i tindrà una durada de 26 minuts.

Barça TV estrena ‘Assumptes Interns’
Dijous, dia de reportatges
La nit dels dijous serà l’hora dels reportatges a Barça TV. L’emissió dels ‘Assumptes Interns’ s’alternarà amb l’estrena dels reportatges del programa ‘Porta 104’, que aborda continguts d’actualitat en un format més aprofundit i extens.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana