Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


La 'due diligence', a disposició dels socis


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

25.10.2010 20:15

La 'due diligence', l'auditoria preventiva, estarà a disposició de tots els socis

www.fcbarcelona.cat


El Club posarà la 'due diligence', l'auditoria preventiva -llevat de les parts confidencials-, a disposició dels 180.000 socis a l'Oficina d'Atenció al Barcelonista a partir del proper 2 de novembre per un període de consulta de dues setmanes.


El secretari i portaveu de la Junta Directiva, Toni Freixa, ha confirmat aquest dilluns a la tarda, després de la reunió de la Junta Directiva, que els socis podran accedir a la informació corresponent a la 'due diligence', l'auditoria preventiva. A partir del proper 2 de novembre estarà a disposició de tots els socis a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista durant 15 dies, prèvia trucada del soci. “Els socis podran accedir a tot el contingut íntegre, excepte aquella informació que tingui caràcter confidencial”, ha explicat Freixa.

Si l’expresident del FC Barcelona Joan Laporta vol accedir a la informació també ho podrà fer. “Si hi té interès, serà posada a la seva disposició donant-li el tracte que es mereix com a expresident”, ha subratllat Freixa.

Centrats en la gestió

Pel que fa a l’Acció de Responsabilitat Civil que es va aprovar a l’Assemblea de Compromissaris sobre la gestió de la Junta anterior, Freixa ha explicat que la Junta ara està centrada en el dia a dia de l’Entitat. “Estem estudiant tècnicament la qüestió. Encarregarem la direcció lletrada de l’assumpte a un despatx extern i, com a Club, ens oblidarem de la qüestió, perquè el dia a dia ens absorbeix”.
Foto: Miguel Ruiz (FCB)
Foto: Miguel Ruiz (FCB)

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Altres acords
Els altres dos temes que s’han aprovat a la Junta Directiva han estat la designació de Ramon Térmens com a nou síndic de les penyes i la signatura d’un conveni amb l’Agència Espanyola Antidopatge perquè doni suport mèdic al Club, suport educacional al futbol formatiu i suport material als socis. Térmens havia estat directiu a la Junta d'Enric Reyna i síndic del soci.  


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana