Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Casaments en blaugrana al Camp Nou


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

22.10.2010 12:37

Casaments en blaugrana al Camp Nou

www.fcbarcelona.cat


A partir d’enguany, els culers que ho desitgin podran donar el ‘sí, vull’ i celebrar el seu casament al Camp Nou. La Sala París o la Platea del Camp Nou, entre d'altres, es podran convertir en el marc d’una jornada memorable.


A partir d’ara, els socis i aficionats del Barça que vulguin pronunciar el ‘sí, vull’ i celebrar el dia del seu casament en blaugrana podran fer-ho. I és que enguany el Club farà realitat el desig de molts seguidors obrint les portes del Camp Nou i les seves instal·lacions a les parelles que vulguin celebrar el seu casament en un escenari tan emblemàtic com és l’estadi blaugrana.

Cerimònies civils i banquets

sala_paris_boda.pngEl Camp Nou disposa d’espais i sales amb diferents capacitats per celebrar banquets nupcials i també cerimònies civils per a aquells que ho desitgin. La Platea del Camp Nou, el Hall de Tribuna, la Sala París o la Sala Roma són els escenaris que, decorats al gust dels contraents, emmarcaran una jornada memorable.

Els serveis de restauració

Els nuvis i els convidats no només tindran un entorn privilegiat, sinó que els seus paladars gaudiran de la restauració, que anirà a càrrec dels serveis més acreditats de la ciutat. En tots els casos la gastronomia del banquet es dissenyarà en funció dels gustos i les necessitats dels protagonistes de l’enllaç.

El regal de nuvis del Barça

El FC Barcelona també participarà en l’enllaç fent el dia encara més màgic als nuvis. I és que el Club regalarà una copa de cava arran de gespa als convidats; els nuvis podran accedir a emplaçaments únics per fer-se una sessió fotogràfica exclusiva en els indrets més exclusius de l’estadi, i els convidats podran enviar, si ho desitgen, un missatge de felicitació als nuvis a través dels videomarcadors.

Tocs extra de barcelonisme

sala_roma_apat.pngA banda dels serveis inclosos en el lloguer dels espais i el càtering, el FC Barcelona posa a disposició dels nuvis diferents serveis extra per afegir altres tocs de barcelonisme a la celebració. Desplaçar els convidats amb l’autocar del primer equip, comptar amb l’actuació de les 'cheerleaders' de l’equip de basquet o disposar de regals i samarretes commemoratives, són alguns d’aquests serveis extra que ofereix el Club.

Una iniciativa amb bona rebuda 

Atesa la bona rebuda social que ha tingut la iniciativa nupcial, sembla que el Club ha llegit el pensament de molts socis i seguidors. I és que durant les 24 hores següents a l’anunci d’aquesta possibilitat de casament, 25 parelles van posar-se en contacte amb l’Entitat per demanar informació.

La Platea del Camp Nou decorada per a un possible banquet nupcial. Foto: FCB.
La Platea del Camp Nou decorada per a un possible banquet nupcial. Foto: FCB.

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Vies de contacte

Els socis o aficionats que vulguin celebrar el seu casament al Camp Nou o vulguin informar-se sobre aquesta possibilitat poden fer-ho enviant un correu electrònic a l’adreça events@fcbarcelona.cat.

Els socis contraients amb més d’un any d’antiguitat gaudiran d’un 15% de descompte en l’import del lloguer de la sala.

Per obtenir més informació relacionada amb els casaments a l'estadi blaugrana premeu aquí .


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana