Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Messi rep un regal dels nens d’Haití


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

21.10.2010 13:12

Messi rep un regal dels nens d’Haití

www.fcbacelona.cat


Leo Messi ha rebut un quadern amb els dibuixos que els infants haitians li van dedicar durant la seva visita el juliol passat. La responsable de l’Unicef Leila Pakkala n’hi va fer l’entrega després del partit contra el Copenhaguen.


Leila Pakkala, directora de Fons Privats i Partenariats de l’Unicef, ha estat a Barcelona per iniciar les converses amb el FC Barcelona i la Fundació amb vista a l’ampliació del conveni que uneix aquesta entitat en favor de la infància amb el Club. Aquest dimecres al vespre Pakkala també va poder veure el partit Barça-Copenhaguen i va aprofitar l’avinentesa per lliurar a Leo Messi un regal molt especial portat directament d’Haití.

Dibuixos dels nens haitians

Es tracta d’un quadern que conté tots els dibiuxos que van fer els infants hatians durant l’estada de Messi en aquest país el mes de juliol passat, en el seu primer viatge com a ambaixador global de bona voluntat de l’Unicef. Uns dibuixos, per descomptat, inspirats en el crac argentí. Un cop finalitzat el partit Messi va recollir, personalment i amb especial emoció, aquest regal que suposa un retrat molt personal d’un viatge que mai oblidarà.

Donació de la Fundació

La Fundació del FC Barcelona també es va solidaritzar amb aquesta tragèdia. Pocs dies després del terratrèmol ja es va anunciar que el FC Barcelona, a través de la  Fundació, faria una donació d’un total de 250.000 euros focalitzant el suport en dues vessants: la sanitat i l’educació.
Messi amb Leila Pakkala, responsable de l'Unicef. Foto: Germán Parga / FCB
Messi amb Leila Pakkala, responsable de l'Unicef. Foto: Germán Parga / FCB
Treball conjunt a Haití
A part d’aquesta donació específica, la Fundació FC Barcelona i l’UNICEF han destinat 100.000 euros de l’aportació anual que fa el FC Barcelona a aquesta agència a dotar de recursos els programes de protecció dels nens i nenes que van quedar en situació de màxima vulnerabilitat després del sinistre.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana