Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Aliança amb el Departament d’Acció Social


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

20.10.2010 17:07

Aliança amb el Departament d’Acció Social

www.fcbarcelona.cat


La Fundació FC Barcelona i el Departament d’Acció Social i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya impulsaran actuacions conjuntes per promoure la inclusió social de la infància en risc.


El president del FC Barcelona, Sandro Rosell, i la consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, han signat aquest dimecres un conveni de col·laboració que se centrarà en el foment de la pràctica de l’esport com a eina d’integració per a infants i adolescents en situació de risc, per tal que així s’afavoreixi la seva inclusió social en el seu entorn més proper. Aquests programes s’impulsaran arreu de Catalunya.
 
Finançament de programes
 
Amb la signatura d’aquest conveni, el Departament d’Acció Social i Ciutadania es compromet a donar suport i a promoure la col·laboració dels ajuntaments interessats, als programes que impulsi la Fundació FC Barcelona adreçats a la infància en risc. Així mateix, el Departament oferirà suport tècnic al treball que dugui a terme la Fundació amb infants i les seves famílies. Aquests programes, que es desenvoluparan d’acord amb les necessitats i les prioritats de les dues parts, seran en bona part finançats pel Departament d’Acció Social, a través de subvencions específiques a la Fundació FC Barcelona.
 
Col·laboració amb els centres de menors 

Alhora, la Fundació FC Barcelona es compromet a col·laborar amb els centres de menors de la Generalitat organitzant competicions o jornades esportives en les quals hi participin infants i joves acollits en aquests centres. Així mateix, la Fundació també formarà el personal tècnic i educadors dels centres perquè promoguin l’ús de l’esport com a eina d’integració social i de normalització amb el seu entorn.
Sandro Rosell amb la Consellera Carme Capdevila, durant la signaura del conveni. Foto: Àlex Caparrós / FCB
Sandro Rosell amb la Consellera Carme Capdevila, durant la signaura del conveni. Foto: Àlex Caparrós / FCB
Carpa d’acolliments
El conveni signat aquest dimecres també incorpora el compromís de la Fundació FC Barcelona d’estudiar la possibilitat d’ubicar la carpa itinerant de captació d’acolliments 'Acolliment: un infant, un temps, una família' al Camp Nou en un dia de partit. Aquesta campanya, que promou el Departament d’Acció Social i Ciutadania, s’ha instal·lat a les principals ciutats del nostre país i la carpa d’acolliments ha estat visitada per més de 50.000 persones.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana