Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Les insígnies d’argent, al Camp Nou


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

20.10.2010 13:34

Les insígnies d’argent, al Camp Nou

www.fcbarcelona.cat


Aquest 2010 els socis que fa 25 anys que són socis de l’Entitat rebran una distinció molt especial a l’estadi: la insígnia d’argent. Més de 1.510 socis arriben a aquesta xifra tan important.


El Camp Nou serà aquest dijous l’escenari del lliurament d’insígnies per a tots els socis que enguany fa 25 anys que són socis de l’Entitat. D’aquesta manera, l’estadi acull aquest acte tan important per al Club com és el de fer un reconeixement a la fidelitat dels socis.

2010-09-24_INSIGNIAS_50_AxOS_009.jpgAquest dijous, a partir de les 18.30 h, un total de 503 socis dels 1.510 que arriben a aquesta important efemèride rebran aquesta distinció. La resta d’insígnies es donaran els propers dijous, el 28 d’octubre i el 4 de novembre.

El vicepresident Jordi Cardoner serà la màxima representació en aquest acte on es farà l'entrega amb altres directius de l’Àrea Social. Aquests lliuraments es faran al tartan del Camp Nou, sempre que la meteorologia ho faci possible.
Les insígnies d'or es van donar el 24 de setembre a la Sala París. Foto: Àlex Caparrós (FCB).
Les insígnies d'or es van donar el 24 de setembre a la Sala París. Foto: Àlex Caparrós (FCB).
Segones insígnies de la temporada
Coincidint amb la Mercè i el 53è aniversari del Camp Nou, el 24 de setembre el Club va distingir els socis que el 2010 celebraven els 50 anys a l’Entitat. Per tant, aquestes són les segones insígnies que lliura la nova Junta. En el cas de les d’or, va ser el president Sandro Rosell qui va homenatjar els 186 socis que arribaven a aquesta important fita.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana