Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Ampliat el conveni amb Loteria de Catalunya


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

20.10.2010 13:15

Ampliat el conveni amb Loteria de Catalunya

www.fcbarcelona.cat


El FC Barcelona i Loteria de Catalunya han renovat per quatre temporades més el seu conveni al que s’incorporen Villa i Iniesta.


El FC Barcelona i Loteria de Catalunya han arribat a un acord i han signat la renovació del seu conveni per al període que va de juny del 2011 fins al juny del 2015. La renovació ha estat signada aquest dimecres pel president del FC Barcelona, Sandro Rosell, i el president de Loteria de Catalunya, Joan Boada.
 
Dues noves sèries
 
fcb3e_villa_gran.jpgLoteria de Catalunya ha previst per a principis de l’any 2011 la comercialització de dues noves sèries de Loto Ràpid amb la imatge del Barça. Una sèrie es vendrà al preu d’1 € i, en el seu disseny, incorpora els elements identificatius del FC Barcelona com ara l’escut, el Camp Nou, etc. L’altra sèrie es vendrà al preu de 3 € i incorporarà la imatge dels següents jugadors com a protagonistes dels bitllets: Messi, Xavi, Piqué, Puyol, Villa i Iniesta.
 
Més de 2.400 punts de venda
 
Aquest contracte també inclou la possibilitat de dur a terme accions de venda dels jocs de Loteria de Catalunya al Camp Nou i comercialitzar els jocs de Loteria de Catalunya dins de les botigues del Club, així com incorporar elements de marxandatge del FC Barcelona dins de l’estructura de premis d’aquestes sèries de Loteria. Aquests bitllets es podran comprar en els més de 2.400 punts de venda de la xarxa de comercialització de Loteria de Catalunya des de principis d’any.
 
Els beneficis, a accions socials
 
Tots els beneficis provinents d’aquest acord entre el FC Barcelona i Loteria de Catalunya es destinaran a accions socials.
 
El FC Barcelona els destinarà a accions socials de la Fundació FC Barcelona per a la implementació de programes propis en el territori català de l’Àrea de Solidaritat i Cooperació (XICS) i de l’Àrea d’Esport i Ciutadania ('Juga-la!' i 'Fem equip, fem ciutat'), així com els projectes duts a terme amb les agències de les Nacions Unides (Unicef, Unesco i Acnur).
 
Loteria de Catalunya els destinarà a algunes de les principals col·laboracions que duran a terme al llarg d’aquest any 2010: ampliació i reforma de la Residència i Centre de Dia de Sort; construcció de la Residència i Centre de Dia Augusto César Sandino de Barcelona; construcció de la Residència i Centre de Dia Roger de Llúria de Reus; construcció de la Residència de Disminuïts Físics Balàfia II de Lleida; construcció de la Residència i Centre de Dia Mercat del Guinardó de Barcelona; reconversió integral de la Residència de Sant Llorenç Savall .
  
 
  
D'esquerra a dreta, Sandro Rosell, president del FCB; Mercè Claramunt, directora general de Loteria de Catalunya; Joan Boada, president de Loteria de Catalunya i Ramon Pont, directiu del FCB. Foto: FCB / Miguel Ruiz
D'esquerra a dreta, Sandro Rosell, president del FCB; Mercè Claramunt, directora general de Loteria de Catalunya; Joan Boada, president de Loteria de Catalunya i Ramon Pont, directiu del FCB. Foto: FCB / Miguel Ruiz


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana