Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Actualitza les dades del carnet


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

19.10.2010 11:10

Actualitza les dades del carnet

www.fcbarcelona.cat


A finals d’any es produirà la renovació del carnet de soci del FC Barcelona. És per això que fins al 5 de novembre els socis podran actualitzar qualsevol de les dades, com ara un canvi de domicili o de compte bancari.


Per als socis tenir les dades correctes és fonamental a l’hora de la comunicació entre el Club i el mateix soci, a banda que és una manera de garantir i protegir l’exercici dels seus drets. Per això, tots els socis que hagin canviat alguna d’aquestes dades en els últims temps ara poden fer-ho abans que el Club comenci el període de renovació dels carnets per a l’any vinent.

Fins al 5 de novembre

D’aquesta manera, tots aquells que hagin canviat de domicili, de telèfon, de domiciliació bancària o qualsevol altra dada ho poden fer fins al divendres 5 de novembre. Una de les maneres més fàcils és a través del lloc web del Club dins la secció Socis. Aquí es troba un mòdul especial, ‘Renovació 2011’ , per facilitar al màxim possible la gestió de l’actualització de dades. 

Correu electrònic 

A més de posar al dia les dades essencials dels socis també es podrà sol•licitar rebre alertes, butlletins i informació del Club a través del correu electrònic, com és, per exemple, la confirmació dels horaris del partits del Barça.
Actualitza les dades del carnet
Més informació
Per a qualsevol dubte, a més del lloc web del Club també es pot contactar amb l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB), per telèfon al 902 1899 00 (+34 93 496 36 00 si es truca des de fora de l’Estat espanyol), o bé per correu electrònic a oab@fcbarcelona.cat.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana