Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Comunicat del FC Barcelona


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

18.10.2010 19:29

Comunicat del FC Barcelona

www.fcbarcelona.cat


La Junta Directiva del FC Barcelona vol reiterar el seu agraïment als socis compromissaris que dissabte van assistir a l’Assemblea General, la més participativa de la nostra història.


Una Assemblea que va aprovar de manera majoritària la liquidació dels comptes de la temporada passada i el pressupost 2010/11, en una demostració de la seva confiança en l’actual gestió de l’Entitat.

Lamentem, però, que malgrat haver atès la sol·licitud de l’expresident Joan Laporta en reconeixement del seu dret d’intervenció a l’empara de l’article 50è dels Estatuts, mitjançant carta de data 14 d’octubre de 2010, finalment decidís no participar en l’Assemblea.

D’altra banda, tal com es va avançar en el decurs de l’Assemblea, en els pròxims dies els socis tindran a la seva disposició una ampliació de la informació sobre l'auditoria preventiva o 'due diligence' realitzada per KPMG. La ‘due diligence’ es podrà consultar a través del web oficial del Club o recollir a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista.

Pel que fa a l’acció de responsabilitat, aprovada per majoria simple, tal com indica la Disposició Addicional Setena de la Llei de l’Esport 10/1990, de 15 d’octubre, en els pròxims dies la Comissió Jurídica del Club prepararà la demanda corresponent. Aquest és un pas previ a l’aprovació definitiva del seu contingut per la Junta Directiva i a la seva presentació davant dels Jutjats de Primera Instància. Amb aquesta actuació, el FC Barcelona donarà compliment a l’encàrrec de l’Assemblea General.
Comunicat del FC Barcelona


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana