Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Els resultats de la 'due diligence', presentats


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

16.10.2010 11:02

Els resultats de la 'due diligence', presentats

www.fcbarcelona.cat


En el marc del segon punt de l’ordre del dia de l’Assemblea de Compromissaris, han estat presentades les conclusions derivades de l’informe de l’auditoria preventiva encarregat a l’empresa KPMG.


Just després de la intervenció del president Sandro Rosell, Ferran Garcia Ferrer, responsable de l’empresa KPMG, ha estat l’encarregat de donar una explicació acurada de les conclusions derivades de l’Informe de l’Auditoria Preventiva, la 'due diligence', encarregat per l’actual Junta Directiva en el moment de la presa de possessió del càrrec.

Aquest informe, segons ha explicat Sandro Rosell, neix com un exercici de transparència que vol mostrar als socis i sòcies del FC Barcelona l’estat real de l’economia del Club des de l’anàlisi de la gestió que s’ha dut a terme en el passat. Tal com ha comentat posteriorment Ferran Garcia, aquest informe és el resultat de tres mesos de treball intensos al llarg dels quals s’ha analitzat com s’ha portat l’activitat de l’Entitat des dels àmbits financer, comptable i legal. Al mateix temps, s’han valorat els efectes en els resultats i el patrimoni de l’Entitat.

Conclusions principals

2010-10-16_ASAMBLEA_GENERAL_COMPROMISARIOS_007.jpgEntre les conclusions que se n’extreuen cal destacar, per exemple, que a l’última temporada hi ha hagut una pèrdua de prop de 80 milions d’euros, derivada fonamentalment de l’increment de les despeses per sobre dels ingressos. En aquest sentit, cal apuntar també que el creixement de les despeses ordinàries sobre els ingressos ordinaris és de 35,5 milions d’euros. El dèficit patrimonial és de 59,1 milions d’euros, mentre que el de caixa ascendeix a prop de 120 milions d’euros.

L’Informe de l'Auditoria Preventiva detecta un control insuficient de la gestió de la despesa en el context actual, així com deficiències en el control intern en matèria de documentació de la naturalesa i la necessitat de la despesa.

Ferran Garcia, responsable de KPMG, que ha presentat les conclusions de la Due Dilligence. Foto: Àlex Caparrós-FCB
Ferran Garcia, responsable de KPMG, que ha presentat les conclusions de la Due Dilligence. Foto: Àlex Caparrós-FCB

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash PlayerComparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana