Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Reunió de treball entre Barça i USAP


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

13.10.2010 17:44

Reunió de treball entre Barça i USAP

www.fcbarcelona.cat


El FC Bacelona i la USAP s’han reunit aquest dimecres a les instal·lacions del Camp Nou per avançar els projectes comuns en el marc de l’acord establert al setembre entre les dues entitats.


Les juntes directives de la USAP (Unió Esportiva d’Arlequins de Perpinyà) i del FC Barcelona s’han reunit aquest dimecres a les instal·lacions del Camp Nou per començar a treballar en els diversos projectes engegats conjuntament, fruit de l’acord establert entre els dos clubs al mes de setembre passat.

Àmplia representació institucional

2010-10-13_VISITA_USAP_CAMP_NOU_005.jpgRepresentant el club de Perpinyà han assistit Raymond Rebujent, Pierre Becque, Christian Martínez, Fréderic Pel, Antoine Besse, Andrea Athanase, Germà Hervé, Jean-Luc Vaillant i Jordi Còrdova, tots ells membres de la junta directiva del club. Per part del FC Bacelona han assistit a la reunió Ramon Cierco, directiu responsale de les seccions no professionals, i Dídac Lee, directiu responsable de l’Àrea Tecnològica.
 
Fraternitat entre ciutats
 
A primera hora de la tarda, la comitiva de la USAP ha fet una visita a les intal·lacions del Museu del FC Barcelona fins a arribar a la gespa de l’estadi. Posteriorment, ha començat la reunió de treball a la sala Wembley del Camp Nou. El directiu del FC Barcelona Ramon Cierco ha recordat en aquesta trobada la “fraternitat” establerta entre les ciutats de Barcelona i Perpinyà.
 
Un possible partit al Camp Nou
 
A la reunió s’han tractat diversos temes que fan referència als tres punts principals de l’acord entre el Barça i la USAP. D’una banda, segons ha assegurat Cierco, es treballa per “poder fer una fotografia conjunta amb la plantilla del FC Barcelona i de la USAP i, en la mesura que fos possible, facilitar la disputa d’un partit de la Lliga francesa de rugbi amb la USAP al Camp Nou”. D’altra banda, el FC Barcelona també s’ha compromès a donar ressò, a través dels seus mitjans, al rugbi i, en concret, a la USAP.
 
Les dues directives, reunides a la Sala Wembley del Camp Nou. Fotos: Àlex Caparrós / FCB
Les dues directives, reunides a la Sala Wembley del Camp Nou. Fotos: Àlex Caparrós / FCB


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana