Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


'Sense guants', a la Revista Barça


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

10.10.2010 11:29

'Sense guants', a la Revista Barça

www.fcbarcelona.cat


La porteria del FC Barcelona i els seus guardians al llarg de la història del Club són els protagonistes del número d’octubre de la REVISTA BARÇA.


Antoni Ramallets, Víctor Valdés, Andoni Zubizarreta o Javier Urruticoetxea són noms clau per entendre els millors moments de la història del FC Barcelona. Quan ells han jugat de manera regular, l’equip ha respost amb èxits. És per aquest motiu que, principalment a través d’aquestes figures, el número 47 de la REVISTA BARÇA dedica un petit homenatge a tots els porters que ha tingut l’Entitat.

Trobada entre Valdés i Ramallets

zubi_entrevista_revista.jpgLa revista obre amb un reportatge entre Víctor Valdés i Antoni Ramallets –són la imatge de la portada–, en què tots dos conversen sobre les característiques que tenien l’un i l’altre sota els pals i on també es repassen, de manera molt gràfica, els millors moments de Valdés al primer equip. La presència dels porters a la revista troba la seva continuïtat amb l’entrevista a Andoni Zubizarreta, el nou director esportiu de Futbol Professional del Club i el porter amb més partits jugats amb la samarreta del Barça.

Urruti, a l’enigma; Baía és l’ex

Seguint aquest fil, un altre mite de la porteria blaugrana, Urruti, és un dels protagonistes en la resposta del darrer enigma de la revista, mentre que el portuguès Vítor Baía és aquest cop el futbolista que repassa les seves vivències al Camp Nou en la secció de ‘l’Ex’. En total, participen fins a cinc porters en aquest número d’octubre.

Bartomeu i Mascherano

El contingut de la REVISTA BARÇA es completa amb altres noms d’actualitat, com ara el del vicepresident esportiu Josep Maria Bartomeu, protagonista de la secció ‘Parlem amb...’. Alhora, la revista detalla quines són les característiques de l’última incorporació del primer equip, Javier Mascherano, i tampoc s’oblida de fer un repàs a la plantilla del Barça B. El nou organigrama de les seccions, el codi ètic i les penyes del Club són altres dels punts d’interès d’aquest número.
'Sense guants', a la Revista Barça
El número d'octubre
Fes clic aquí per descarregar-te el número 47 de la REVISTA BARÇA.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana