Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Nova gespa en 24 hores


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

08.10.2010 11:24

Nova gespa en 24 hores

www.fcbarcelona.cat


En només un dia s’han instal·lat els 470 pans d’herba en una operació rècord en rapidesa. El Camp Nou ja llueix la catifa verda procedent de Bordeus.


Aquest divendres a les vuit del matí, el Camp Nou s’ha llevat verd. La gespa torna a cobrir els 7.140 m2 del terreny de joc i la zona que l’envolta. La col·locació dels pans d’herba procedents de Bordeus s’ha fet en un temps rècord: en 24 hores. L’empresa encarregada del manteniment de la gespa del Camp Nou, Royal Verd, ha treballat intensament i durant tota la nit d’aquest dijous perquè l’estadi recuperés el seu aspecte verd.

Els 470 pans d’herba es van començar a col·locar aquest dijous a les vuit del matí i 13 treballadors distribuïts en dos torns han estat els encarregats d’aquest procés rècord, gràcies també a la nova tecnologia aplicada i l’esforç dels operaris.

Anticipar-se a la possible pluja

2010-10-08_CESPED_03.JPGCom que aquest cap de setmana es preveuen pluges a Barcelona, aquest divendres es procedirà a accelerar algunes tasques de manteniment ara que ja estan els pans col·locats. En primer lloc, es netejaran els pans amb aigua, ja que ara es troben ennegrits per la sorra. Tot seguit, es punxarà l’herba per evitar possibles bosses d’aire. D’aquesta manera, amb aquests dos passos s’aconseguirà un millor assentament de la gespa.

Els passos següents

Posteriorment, també aquest mateix divendres, es ressembrarà per sobre dels pans. És a dir, es triaran llavors per aconseguir una gespa més forta i també una més ràpida i millor aclimatació. Després es procedirà a l’enceball de la gespa. Això significa que es tirarà sorra a les juntes dels pans per garantir que els futbolistes no les notin.

Els passos següents seran la col·locació dels regs i l’aplicació de fertilitzants i les segues. Això significa que aquest cap de setmana es continuarà treballant al Camp Nou sense parar.

Després de tots aquests passos, dilluns el Camp Nou tindrà un aspecte esplèndid.
L'aspecte del Camp Nou aquest divendres. Fotos: Miguel Ruiz-FCB
L'aspecte del Camp Nou aquest divendres. Fotos: Miguel Ruiz-FCB

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Il·luminació necessària
Perquè els treballadors de Royal Verd poguessin treballar durant la nit ha estat necessari utilitzar el 70% de la il•luminació de l’estadi.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana