Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


El Barça, a Muscletech Network Workshop


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

26.09.2010 12:27

El Barça participa a Muscletech Network Workshop

www.fcbarcelona.cat


El proper dilluns 27 de setembre s’inaugura la segona edició d’aquestes sessions de treball sobre la diagnosi, el tractament i la prevenció de lesions musculars i tendinoses amb la participació del FC Barcelona.


Durant tres dies, prop de 50 experts internacionals i científics catalans estaran debatent sobre l’estat de la tècnica en la diagnosi, el tractament i la prevenció de lesions musculars i tendinoses, per tal d’interrelacionar la recerca bàsica en el camp del múscul i el tendó i la seva aplicació en el camp de la salut.

La MuscleTech Network és una plataforma científica liderada pel FC Barcelona i el Centre Tecnològic Leitat, amb el suport de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya i el Centre Internacional per al Debat Científic (impulsat per Biocat amb el suport de l’Obra Social de La Caixa).

En la jornada inaugural de dilluns, el Barça estarà representat pel directiu responsable de l’Àrea Esportiva i responsable de l’Àrea Mèdica i de Rendiment, Jordi Monés.

En aquesta jornada d’inauguració a les 12 hores al Museu Colet, hi assistirà, juntament amb Monés, el vicepresident del Govern de la Generalitat de Catalunya, Josep-Lluís Carod-Rovira, així com també el màxim responsable del Centre Tecnològic Leitat, Eusebi Cima; el director de l’Àrea de Ciència, Investigació i Medi Ambient de l’Obra Social La Caixa i el president de la Comissió Executiva de Biocat, Manel Balcells.
El Barça participa a Muscletech Network Workshop
La Guia Pràctica Clínica de les lesions
En el context d’aquesta sessió de treball de Muscletech Network, el FC Barcelona publicarà per primera vegada la seva ‘Guia Pràctica Clínica de les lesions musculars’. Serà el metge del primer equip del FC Barcelona, Gil Rodas, qui farà aquesta presentació.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana