Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Venda d’entrades de la Lliga per a tothom


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

14.09.2010 11:17

Venda d’entrades de la Lliga per a tothom

www.fcbarcelona.cat


Des de les 10 del matí que tots els aficionats poden comprar entrades per veure els partits de Lliga del Barça al Camp Nou. Una opció que avui només podien adquirir els socis, en un període exclusiu per a ells.


Tots aquells que estiguin desitjant veure un partit de Lliga dels de Guardiola a l’estadi ja poden adquirir la seva localitat per a qualsevol jornada que es disputi d’aquí a final de temporada. Aquest dimarts a les 10 del matí s’ha obert un nou període de venda d’entrades en el qual tots els aficionats poden comprar la seva localitat. Aquest és el segon procés que el club obre, després que el 2 de setembre se n’obrís un per als socis per tal que ells tinguessin prioritat a l’hora d’adquirir el seu seient.

Canals de venda

Els canals de venda d’entrades són el lloc web del club , els terminals i web de Servicaixa, el telèfon del club 902 1899 00, Ticketmaster, taquilles del club (accés 9 i 14) i taquilles dels centres Carrefour (dins el territori espanyol).

Sense entrades per al clàssic

2009-11-29_PARTIDO_04.JPGTot i que hi ha entrades per a tots els partits de Lliga a casa cal recordar que el club no disposa de localitats per al clàssic entre el Barça i el Madrid del cap de setmana del 27 o 28 de novembre. El mateix dia que el club va obrir el procés de venda d’entrades per als socis es van esgotar en dues hores. El club no tornarà a oferir localitats procedents del Seient Lliure per a aquest duel fins a pocs dies abans de la disputa de l’enfrontament.

Seient Lliure

És important saber que el servei Seient Lliure , que permet als socis amb abonament alliberar la seva localitat, fa que la disponibilitat d’entrades variï constantment. Així que si bé en un moment concret no hi ha entrades per a un partit pot ser que més endavant sí que n’hi hagi.
Fotos: arxiu FCB.
Fotos: arxiu FCB.
Entrades per al FCB-Panathinaikos
El club encara disposa d’entrades per veure l’estrena del Barça a la Lliga de Campions. Els socis i el públic en general poden adquirir fins a 6 entrades per persona a través del lloc web del club, la web o els terminals de Servicaixa, Ticketmaster, el telèfon 902 1899 00, taquilles del club i centres Carrefour. Els socis tenen un 20% de descompte en l’adquisició de la primera entrada i per tant poden comprar la seva localitat a partir de 34 euros, mentre que per a la resta d’aficionats el cost de l’entrada és a partir de 42 euros.

Per altra banda, el Panathinaikos no estarà sol al Camp No ja que uns 2.000 aficionats grecs han vingut fins a Barcelona per veure en directe el partit contra el Barça.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana