Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Primera reunió del nou Patronat


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

07.09.2010 22:41

Primera reunió del nou Patronat

www.fcbarcelona.cat


El Patronat de la Fundació del FC Barcelona s’ha reunit oficialment per primera vegada després dels canvis en la composició d'aquest ens.


Aquest dimarts a la tarda ha tingut lloc una junta extraordinària del Patronat de la Fundació del FC Barcelona. Ha estat la primera reunió oficial des que el 28 de juliol es fessin efectius els canvis de patrons, després del relleu en la presidència del club.

Sandro Rosell havia de presidir l’acte però degut a una vaga de controladors aeris a França, el president s’ha vist obligat a romandre a Ginebra on aquest dilluns i dimarts ha tingut lloc la reunió de la ECA . En el seu lloc, el directiu responsable de la Fundació, Ramon Pont, ha presidit l’acte que ha tingut lloc a la Sala Roma del Camp Nou.

Definir els paràmetres del nou Patronat

2010-09-07_REUNION_PATRONATO_FUNDACIO_FCB_001.jpgUn dels principals punts de l’ordre del dia d’aquesta reunió ha estat l’exposició i proposta de les directrius a seguir pel nou Patronat: objectius, projectes, protocol de gestió i línies d’actuació.

Exposar i analitzar la situació actual de la Fundació així com les seves activitats. Aquest és un altre dels punts en què s’han aturat els patrons. També s’han definit els criteris i les exigències de valors que seran necessaris perquè la Fundació aporti la seva imatge o col·laboració en accions i projectes futurs.

Temes més concrets

Si bé gran part de la trobada ha girat al voltant de qüestions genèriques de posada a punt, funcionament, valors i directrius de la Fundació, en aquesta reunió també s’han tractat temes més concrets com són les relacions amb UNICEF o el sopar anual del Patronat, entre d'altres.

Un torn de precs i preguntes ha posat punt i final a la primera reunió oficial del Patronat de la Fundació del FC Barcelona. 
 
El Patronat de la Fundació del FC Barcelona reunit a la Sala Roma del Camp Nou. Foto: Alex Caparrós.
El Patronat de la Fundació del FC Barcelona reunit a la Sala Roma del Camp Nou. Foto: Alex Caparrós.
Reunions mensuals del Patronat

Tot i que encara no estan fixades les dates per a les futures reunions del Patronat, la voluntat és que aquestes es produeixin amb una periodicitat mensual.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana