Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


S’engega el procés de reforma dels Estatuts


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

06.09.2010 14:09

S’engega el procés de reforma dels Estatuts

www.fcbarcelona.cat


El secretari portaveu de la Junta Directiva, Toni Freixa, ha confirmat l’aprovació de l’inici del procés de la reforma dels Estatuts. Una reforma en què els socis tindran un paper destacat en la seva fase inicial.


La Junta Directiva del FC Barcelona s’ha reunit aquest dilluns al matí a les instal·lacions del Camp Nou. Posteriorment, el secretari i portaveu de la Junta Directiva blaugrana ha comparegut davant els mitjans de comunicació per explicar els acords que s’han aprovat: l’inici del procés de la reforma dels Estatuts, l’aprovació d’un codi ètic per al bon govern del club i el nomenament de Josep Maria Prat com a conseller cultural del FC Barcelona.

S'engega el procés de reforma dels Estatuts

Pel que fa als Estatuts, Toni Freixa ha explicat que, en una primera fase, aquest procés estarà obert als socis perquè, a través del lloc web oficial del club, puguin fer els seus suggeriments sobre els punts que considerin que han de ser reformats.

2010-09-06_RP_TONI_FREIXA_004.jpg“El club els valorarà, els recollirà i els farà arribar a una comissió d’experts que constituirem en els pròxims dies”, ha comentat el secretari i portaveu de la Junta, just abans d’anunciar que es convocarà una assemblea extraordinària entre els mesos de març i abril sobre aquest tema. “Volem recollir què vol el soci, i és una feina que hem de fer entre tots. El que sigui millor per al club ha de ser la voluntat del soci”, ha afegit, després d’assegurar que la Junta Directiva també hi farà aportacions.

Nou codi ètic

La Junta Directiva ha aprovat també un codi ètic per al bon govern del FC Barcelona que té com a objectiu “garantir l’excel·lència, la transparència i l'honestedat en la gestió del club”. En aquesta línia, Toni Freixa ha comentat que es preveu la creació d’una “comissió de control i transparència”, que estarà formada per “persones de reconegut prestigi i, per suposat, honestes, que en cap cas seran remunerades”.

Aquest codi ètic inclourà, entre altres normes, “la prohibició de contractar parents, fer incórrer el club en despeses desproporcionades, percebre comissions, o fets que atemptin contra la bona imatge del club”. En definitiva, el que es pretén és “arribar més enllà del que les normes estableixen”. “És un compromís de la Junta, de les comissions i dels executius per millorar-ne la gestió. Volem posar per davant els interessos de l’entitat”, ha apuntat el secretari i portaveu de la Junta. En aquest punt, Freixa ha deixat molt clar que aquest codi “no té res a veure amb l’aplicació de sancions, que li correspon a la comissió de disciplina”.

Josep Maria Prat, nou conseller cultural

També s’ha anunciat en el transcurs d’aquesta compareixença el nomenament de Josep Maria Prat com a nou conseller cultural del FC Barcelona. Serà un càrrec adscrit a la Junta Directiva del club.
Toni Freixa ha explicat els acords de la Junta directiva. Foto: Àlex Caparrós - FCB
Toni Freixa ha explicat els acords de la Junta directiva. Foto: Àlex Caparrós - FCB

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Amb l’Onze de Setembre
El secretari Toni Freixa ha confirmat la participació del FC Barcelona en la tradicional ofrena floral al monument de Rafael Casanova, amb motiu de l’Onze de Setembre. En paral·lel, el club ja treballa en l’organització de diversos actes, coincidint amb el partit contra l’Hèrcules.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana