Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Últims retocs per a l’estrena del Mini a 2A


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

03.09.2010 17:27

Últims retocs per a l’estrena del Mini a 2A

www.fcbarcelona.cat


Garantir la seguretat l’estadi i modernitzar les instal·lacions esportives i de premsa han estat els objectius centrals de les reformes a les quals s’ha sotmès el Miniestadi en les darreres setmanes.


Després d’un mes i mig d’obres, el Miniestadi encara ja la recta final de les reformes de millora i adequació de les instal·lacions a les necessitats que requereix la Segona Divisió A. Diumenge estarà tot a punt per acollir el primer partit de la temporada a casa.

Un doble objectiu

2010-09-03_OBRAS_MINIESTADI_003.jpgLa planificació de les reformes que va dur a terme el MOU (Departament de Manteniment, Obres i Urbanisme del FC Barcelona) perseguia un doble objectiu: la seguretat a l’estadi i la modernització d’unes una instal·lacions que, des del 1982, havien quedat obsoletes.

Espais per a jugadors i mitjans de comunicació

Els jugadors, els arbitres i els mitjans de comunicació són els col·lectius que es veuran més afavorits per les reformes dutes a terme. Pel que fa la zona d’ús dels equips, els espais que s'han modificat són els vestidors, les zones de dutxes, el vestidor dels àrbitres i l’espai d’antidopatge, espai requerit per a la categoria.

L’ascens a Segona A porta implícit un creixement del seguiment i ressò mediàtic, fet pel qual s’han renovat i ampliat les zones dedicades als mitjans de comunicació, com són la tribuna de premsa, la zona mixta, la sala de premsa i els espais d’ubicació de les càmeres de televisió.

La seguretat a l’estadi, prioritària

2010-09-03_OBRAS_MINIESTADI_007.jpgGarantir la seguretat dels aficionats locals i visitants que assisteixen al Miniestadi ha sigut una altra de les prioritats en les quals s’han centrat els treballs de millora de l’estadi. Un dels principals canvis en aquest sentit ha estat preparar el recinte per sectoritzar les aficions. Per això han habilitat els dos gols per poder instal·lar, en cas de necessitar-ho, tanques mòbils per separar sectors de públic, i evitar així qualsevol hipotètic enfrontament entre seguidors.
Nova imatge de la sala de premsa del Mini. Fotos: Àlex Caparrós - FCB.
Nova imatge de la sala de premsa del Mini. Fotos: Àlex Caparrós - FCB.

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Canvi en el manteniment de la gespa
La gespa del Miniestadi no ha patit canvis, és la mateixa que la del curs passat. En aquest àmbit, el canvi afectarà les tasques de manteniment que es duran a terme al Mini, les quals seran molt similars a les que s’efectuen al Camp Nou.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana