Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Rosell, amb l’USAP a Perpinyà


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

31.08.2010 14:12

Rosell, amb l’USAP a Perpinyà

www.fcbarcelona.cat


El president del FC Barcelona, Sandro Rosell, serà aquest dimecres a Perpinyà per trobar-se amb els màxims representants de l’USAP.


Durant la campanya electoral, Sandro Rosell i l’USAP de Perpinyà van firmar un acord d’intencions per enfortir la relació entre el Barça i l’equip de rugbi de la Catalunya Nord. Ara, com a president, Rosell visitarà Perpinyà per trobar-se amb els màxims responsables d’aquest equip de rugbi de la Catalunya Nord.

Reunió i partit de Lliga Francesa

Així, està previst que Rosell sigui al voltant de les 16 h. a l’estadi de rugbi Aimé Giral, on es reunirà amb els màxims responsables de l’USAP i farà una breu visita a les instal·lacions.

sandro_1.jpgDesprés d’aquesta visita, els representants de l’USAP oferiran una roda de premsa a les 18 h de la tarda per explicar els detalls d’aquesta trobada. Tot seguit, el president Rosell presenciarà un partit de rugbi entre l’USAP i el Biarritz Olympique a l’Aimé Giral.

Després d’assistir a aquest compromís, hi haurà un sopar popular amb els socis i aficionats d’aquest conjunt de rugbi al mateix estadi.

L’acord d’intencions

El 8 de juny, la candidatura de Sandro Rosell i l’USAP va firmar un acord d’intencions amb l’objectiu d’agermanar les plantilles principals d’ambdós clubs; presentar oficialment l’USAP i el rugbi als catalans de la Catalunya Sud a través de l’altaveu del Barça i poder fer realitat el somni de veure l’USAP jugar a la capital de Catalunya un partit, a poder ser oficial.

Rosell, durant la campanya electoral, quan va establir un acord d'intencions amb l'USAP. Foto: Toni Valls.
Rosell, durant la campanya electoral, quan va establir un acord d'intencions amb l'USAP. Foto: Toni Valls.
El dia de la Catalanitat a l’Aimé Giral
L’USAP-Biarritz és un partit corresponent al Top 14 de la Lliga Francesa. Cada cop que s’enfronten aquests dos conjunts es decreta aquest compromís com el dia de la catalanitat a l’Aimé Giral.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana