Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Setmana de classes amb marca Barça


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

29.08.2010 11:27

Setmana de classes amb marca Barça

www.fcbarcelona.cat


A Partir de dilluns i fins el proper dijous, la Ciutat Esportiva obre les seves portes a més de 200 nens d’entre 6 i 11 anys, que seran els alumnes de les classes de tecnificació que ofereix aquest dies la FCB Escola.


Durant quatre dies la FCB escola ensenyarà com millorar i perfeccionar els principals gestos tècnics del futbol. Per aquest curs de tecnificació s’han inscrit més de 200 nens amb l’objectiu de millorar facetes com el xut a porteria, el regat, el control orientat o el joc amb espaïs reduïts. Son classes dirigides a jugadors de camp, no a porters, i cadascuna tindrà una duració de 90 minuts i es duran a terme de 17.00h a 18.30h.

Entrenament personalitzat

Per tal d’aprofitar al màxim l’aprenentatge d’aquestes 2010-05-27_ENTRENAMIENTO_FCB_ESCOLA_GANADORES_CONCURSO_WEB_JUNIOR_002.jpgclasses del Barça, els alumnes disposaran de tècnics de la FCB Escola. Cada 10 nens tindran un entrenador que els oferirà atenció personalitzada durant aquests quatre dies. A més, tots els entrenadors de la FCB Escola tenen experiència en la docència infantil i titulació oficial de la FCF.

Agenda d’activitats

Dilluns 30/08/10: Exercicis FCBEscola - Confecció de grups i pràctica dels exercicis bàsics que utilitzem durant el curs (jocs de possessió, “rondos”, partit).
Dimarts 31/08/10: Xut a Porteria - Iniciació i millora dels tirs de falta, tirs aeris, rematades, tir de precisió/tir de potència, etc.
Dimecres 01/09/10: El control orientat - Ús d’aquest tipus de control amb diferents superfícies de contacte, per donar velocitat al joc.
Dijous 02/09/10: Regat i joc reduït - Iniciació i millora dels diferents regats. Pràctica de partits en espai reduït (competició).
Un alumne de les classes de tecnificació de la FCB Escola. Foto: Arxiu FCB
Un alumne de les classes de tecnificació de la FCB Escola. Foto: Arxiu FCB
Instal•lacions d’elit
La Ciutat Esportiva Joan Gamper serà l’espai on tots els alumnes del curs de tecnificació faran l’aprenentatge. En aquestes instal•lacions de primer nivell, els camps d’entrenament 5,8 i 9 de gespa artificial seran els que acolliran les classes del Barça. A més, els alumnes hauran de venir canviats i hauran d’anar amb botes multitac.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana