Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Cierco, il·lusionat amb el nou repte


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

24.08.2010 13:54

Cierco, il·lusionat amb el nou repte

www.fcbarcelona.cat


El nou directiu de les seccions no professionals afronta amb il·lusió i compromís aquesta responsabilitat. El seu nomenament ha de ser ratificat en la propera Assamblea de Socis Compromissaris.


 La Junta Directiva de dissabte passat va aprovar el nomenament d’un nou directiu, en aquest cas del màxim responsable de les seccions no professionals del FC Barcelona. El càrrec l’ostentarà l’andorrà Ramon Cierco. 

El directiu, de 51 anys, afronta engrescat aquest repte. “Per a un culer, ser membre de la Junta és una gran il·lusió. Representa poder estar molt a prop dels barcelonistes i del barcelonisme”, explica a fcbarcelona.cat i Barça TV, aquest empresari casat i amb quatre fills.
 
Educació en valors i consolidació dels esports
 
Cierco serà el directiu responsable de les seccions no professionals del club i té un objectiu clar per a aquests esports. “Cal fer-los créixer i consolidar-los i alhora obtenir valors. Cal donar valors de formació als joves interessats en aquests esports i donar-los oportunitats. A través de les seccions no professionals hem de mostrar, també, la responsabilitat social que té el FC Barcelona”, resumeix Cierco.
Ramon Cierco, a les oficines del club. Foto: Àlex Caparrós / FCB
Ramon Cierco, a les oficines del club. Foto: Àlex Caparrós / FCB

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Important currículum i un andorrà compromès
El nou directiu blaugrana va ser del 1988 al 1992 conseller de Cultura del Comú d’Andorra; del 2000 al 2004, president de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Andorra; del 2003 al 2009, membre del Consell Universitari de la Universitat del Principat i, des del 2004, és el president de la Banca Privada d’Andorra. Cierco és també membre de diferents societats culturals del Principat d’Andorra i de Catalunya.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana