Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Acords de la Junta Directiva


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

21.08.2010 19:52

Acords de la Junta Directiva

www.fcbarcelona.cat


En la reunió ordinària de la Junta Directiva celebrada aquest dissabte a la tarda abans del partit contra el Sevilla s’han arribat a una sèrie d’acords.


A continuació, us expliquem quins són aquests acords:

1. Nomenament de Ramon Cierco, empresari i diplomat en IESE, con a nou membre de la Junta Directiva, adscrit a l’àrea esportiva com a nou responsable de les seccions no professionals.

2. S’ha decidit la creació d’una comissió per a la reforma dels estatuts del club. Aquesta proposta de reforma seria presentada, debatuda i sotmesa a l’aprovació dels socis compromissaris en una assemblea extraordinària.

3. Finalment, s’ha avançat en l’elaboració del nou codi ètic de la Junta Directiva, que s’aprovarà i presentarà en la pròxima reunió ordinària de la Junta.


“Salt qualitatiu en el model de gestió”

2010-08-21_REUNION_JUNTA_DIRECTIVA_004.jpgEl portaveu de la Junta Directiva, Toni Freixa, en declaracions a Barça TV, ha explicat els motius pels quals s’elabora un codi ètic: “És una promesa electoral i suposa un salt qualitatiu en el model de gestió del club. Ho posem per escrit perquè no volem que aquest codi sigui només una voluntat, sinó que la gestió respongui a aquests criteris”. Freixa també ha destacat la importància de la creació de la comissió per a la reforma dels Estatuts: “Els Estatuts del Barça són una norma suprema i requereixen una feina ben feta, producte de l’esforç i l’aportació de gent amb molta vàlua”.
Els integrants de la Junta Directiva del Barça, a la reunió de treball d'aquest dissabte a la tarda. Fotos: Àlex Caparrós-FCB.
Els integrants de la Junta Directiva del Barça, a la reunió de treball d'aquest dissabte a la tarda. Fotos: Àlex Caparrós-FCB.
Abans, dinar de directives
Prèviament al matx d’aquest dissabte, la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) ha organitzat un dinar al restaurant barceloní La Dama. La representació del FC Barcelona ha estat encapçalada pel president Sandro Rosell, com a màxim dirigent blaugrana. El Sevilla, per la seva banda, ha estat representat pel seu president, José María del Nido. El president de la RFEF, Ángel María Villar, i el seleccionador espanyol, Vicente del Bosque, també han assistit a la trobada per part de la federació.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana