Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Els nous sanitaris, enllestits


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

18.08.2010 10:55

Els nous sanitaris, enllestits

www.fcbarcelona.cat


La reforma dels sanitaris femenins del Camp Nou és una realitat. Aquest dissabte ja se’n podran veure els resultats. Seran sanitaris més higiènics, amb un millor disseny i més funcionalitat.


L’objectiu era tenir-los tots a punt abans de l’inici de les competicions oficials a l’estadi, és a dir, per a la tornada de la Supercopa d’Espanya contra el Sevilla, el 21 d’agost. I els sanitaris de senyores ja estan enllestits.

Un total de 59

Ja es pot veure l’aspecte que tenen els 59 espais sanitaris que s’han reformat. En total, les obres han afectat 1.200 metres quadrats de l’estadi, en els quals ara hi ha locals de lavabo de diferents dimensions, que van des dels més petits, de 18 metres quadrats, fins als més grans, de 60 metres quadrats.

Estat de les obres

2010-08-17_REFORMA_LAVABOS_SExORAS_CAMP_NOU_010.jpgLes obres es van iniciar a principis de juliol amb l’enderrocament dels antics sanitaris. Després es va posar el ciment, el terra i els alicatats. Aquests dies s’estan instal·lant els diferents inodors i rentamans. Paral·lelament, també s’ha treballat en la bona il·luminació dels sanitaris.

Promesa electoral

La reforma dels sanitaris femenins del Camp Nou és una de les promeses que va fer la Junta durant la campanya electoral i que es va aprovar en la primera reunió que aquesta va fer. Més de 80 treballadors i quatre empreses han treballat intensament per complir els terminis previstos.
Aspecte dels nous sanitaris de dones. Fotos: Àlex Caparrós (FCB).
Aspecte dels nous sanitaris de dones. Fotos: Àlex Caparrós (FCB).

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash PlayerComparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana