Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Una pista sense gel


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

10.08.2010 13:14

Una pista sense gel

www.fcbarcelona.cat


Durant el mes d’agost i per qüestions de manteniment, la pista de patinatge del FC Barcelona es queda sense gel. La capa gelada tornarà a aquesta instal·lació a finals de mes.


La Pista de Gel del FC Barcelona està tancada al públic des del 31 de juliol passat. Durant el mes d’agost, però, la feina no minva en aquesta instal·lació del club. És el moment de desgelar la pista i de dur a terme les imprescindibles tasques de manteniment que garantiran una bona qualitat del gel durant els mesos d’hivern. “Tenim tres compressors per fer gel que funcionen tot l’any, nit i dia, i s’han de parar per revisar-los”, explica Marta Cierco, directora de la Pista de Gel.

El gel tornarà a finals de mes

2010-08-10_PISTA_DE_GEL_SIN_HIELO_003.jpgA partir del dia 23 d’agost, quan acabin aquestes tasques, es crearà la nova capa de gel. Es tracta d’un procés sense pressa però sense pausa. “Posarem en marxa els motors, baixarem la temperatura del sòl de la pista fins als zero graus, regarem i trigarem uns tres dies a tenir gel i fins a cinc perquè tingui un gruix òptim”, assegura Cierco.
Aspecte que presenta al mes d'agost la pista de patinatge del FC Barcelona. Foto: Àlex Caparrós - FCB
Aspecte que presenta al mes d'agost la pista de patinatge del FC Barcelona. Foto: Àlex Caparrós - FCB
Nova obertura al públic
La Pista de Gel obrirà les seves portes al públic el proper dilluns 30 d’agost amb una placa de gel renovada i llesta perquè hi llisquin els patins.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana