Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Visita a l’Expo de Xangai


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

06.08.2010 11:58

Visita a l’Expo de Xangai

David Saura (enviat especial)


Una representació de la Junta Directiva del FC Barcelona ha visitat aquest divendres l’Exposició Universal de Xangai, fent una visita destacada al pavelló de Barcelona.


Ha estat un dia molt intens per als representants institucionals del Barça, que han hagut de matinar per agafar un vol cap a Xangai per visitar l’Expo 2010, en concret els pavellons de Barcelona, Espanya i de Bilbao. La comitiva blaugrana, formada pel vicepresident Josep Maria Bartomeu, els directius Jordi Moix i Dídac Lee, i el director esportiu Andoni Zubizarreta, ha estat rebuda per la directora de l’estand barceloní, Isabel Blanes. Aquesta visita se suma a l’èxit d’assistència del pavelló, que fa poc més d’una setmana va superar el milió de visitants.

Record a Samaranch

_MG_0255.JPGDesprés de saludar els responsables del pavelló, han accedit a una zona reservada per signar en el llibre d’honor en memòria de l’expresident honorífic del COI Juan Antonio Samaranch. De fet, la figura de Samaranch, que era soci del Barça, va tenir un paper destacat a l'hora de concretar els acords que el FC Barcelona va signar aquest dijous amb diverses entitats i institucions xineses.

A continuació, la comitiva s'ha dirigit a la zona frontal de l’esferoscòpic, una zona envoltada de miralls, on el vicepresident del club ha agraït la invitació i s’han fet les fotografies oficials amb una imatge de Samaranch de fons. A banda i banda dels assistents, hi havia una hostessa amb una torxa de Pequín 2008 i una altra de Barcelona 1992, com a símbol d’unió de les dues ciutats.

Visita al pavelló d’Espanya

_MG_0291.JPGEn aquesta visita llampec, els representants del Barça també han tingut temps de visitar el pavelló d’Espanya, dissenyat per l’arquitecta resident a Barcelona Benedetta Tagliabue, i s’han acostat al de Bilbao, ateses les arrels basques del director esportiu Andoni Zubizarreta. Posteriorment, els representants blaugrana han abandonat el complex immens de l’Expo 2010 i han agafat un vol de retorn cap a Pequín, on arribaran a última hora de la nit.
Els representants del Barça a l'Expo. Fotos: FCB.
Els representants del Barça a l'Expo. Fotos: FCB.

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Les característiques del pavelló de Barcelona
Barcelona, ciutat agermanada amb Xangai des del 2001, és a l’Expo 2010, a la zona dedicada a les bones pràctiques urbanes, que ocupa 15 hectàrees. El pavelló de Barcelona, compartit amb Pequín, Hong Kong i Esmirna, està al costat del pavelló de Taipei, el qual està unit a una petita plaça on s’exposa una rèplica idèntica del Drac de Gaudí que hi ha al Parc Güell, símbol de Barcelona a l’espai de la mostra.

En una superfície de 1.000 m2, Barcelona explica els aspectes bàsics del desenvolupament de Ciutat Vella i 22@Barcelona, i dóna a conèixer els punts forts de la ciutat.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana