Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


El Barça enforteix la vinculació amb la Xina


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

05.08.2010 17:40

El Barça enforteix la vinculació amb la Xina

David Saura (enviat especial)


El FC Barcelona ampliarà la seva presència a la Xina fruit de diversos acords de col•laboració i cartes d’intenció que el vicepresident Josep Maria Bartomeu ha signat amb diverses entitats.


La projecció social del Barça també s’ha vist reflectida a la Xina, on les entitats locals s’han mostrat interessades en la tasca social que desenvolupa el FC Barcelona. El vicepresident Josep Maria Bartomeu, acompanyat dels directius desplaçats a Pequín (Jordi Moix, Dídac Lee, J. Ramon Vidal-Abarca), han estat els encarregats de representar el club en aquest acte solemne i protocolari celebrat a l’hotel Crowne Plaza.

El treball de la Fundació, en imatges

2010-08-05_ACUERDOS_CLUB_01.JPGDesprés que un vídeo repassés les principals actuacions de la Fundació, Bartomeu ha explicat els eixos fonamentals del treball solidari que desenvolupa el club. Més endavant, ha exposat la transcendència de la signatura d’aquests acords: “El partit de diumenge és important, però encara ho és més l’acte d’avui, que permetran que les relacions del FC Barcelona i la Xina perdurin en el temps”.

Posteriorment, s’ha procedit a la signatura dels diferents acords, que repassem a continuació, amb l’objectiu de cadascun. 

♦  Creu Roja de la Xina per ajudar a la formació social dels joves del país a través de la pràctica de l’esport.
♦ China Sports Foundation, que pertany al Buró Nacional de l’Esport de la Xina, per estudiar un pla de millora per als esportistes xinesos en diverses modalitats d’esports d’alta competició.
♦ Associació de futbol Beijing & China Sports Event Management Group per estudiar un mètode de col·laboració aprofitant l’experiència del FC Barcelona en la preparació i execució de campus d’estiu per a joves jugadors.
♦ Departament de training i alimentació del Buró Nacional de l’Esport de la Xina per estudiar noves dietes i nous procediments alimentaris que ajudin a augmentar el rendiment dels atletes xinesos.
♦ China Mobile per estudiar la possibilitat de crear un club de fans en una plataforma virtual a la Xina.

En cada cas, els responsables de cada organització i del Barça han fet un intercanvi d’obsequis. Destaca una torxa olímpica de Pequín 2008 que el club ha rebut de mans de la China Sports Foundation.
Fotos: Miguel Ruiz - FCB.
Fotos: Miguel Ruiz - FCB.
El Barça i la diplomàcia
L’acte ha comptat amb la presència de Fernando Arias, ministre conseller de l’ambaixada espanyola a la Xina, que al final de l’acte ha lloat la tasca del Barça: “El Barça és el millor representant diplomàtic d’Espanya. El Barça és gran per si mateix i transcendeix la conjuntura social i econòmica.”

Aquests acords reflecteixen que “el Barça és un club socialment molt avançat”. “Si tot el món fes una mica més del que toca, com el cas del Barça, viuríem en un món millor”, ha conclòs.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana