Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Ambaixadors de Catalunya al món


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

22.07.2010 14:34

Ambaixadors de Catalunya al món

www.fcbarcelona.cat


Els jugadors del FC Barcelona Bojan, Keita i Milito es converteixen en els ambaixadors de Catalunya al món després de protagonitzar un nou espot per promocionar Catalunya com a destí turístic.


L’Agència Catalana de Turisme és un dels col•laboradors oficials de la propera gira 2010 que farà el primer equip del Barça a Pequín i Seül. El seu objectiu és atraure visitants asiàtics cap a Catalunya. Per fer-ho compten amb la implicació dels jugadors del FC Barcelona.

Català, xinès i coreà

Els jugadors blaugrana són la cara més visible de l’Agència Catalana de Turisme. Bojan, en català; Keita, en xinès mandarí; i Milito, en coreà, protagonitzen un espot on fan una crida al món per tal de promocionar Catalunya com a destí turístic.

Espot als videomarcadors

Aquest espot, que es va rodar al camp d’entrenament de la Ciutat Esportiva, es podrà veure als videomarcadors dels estadis on jugarà el Barça. En aquests mateixos estadis també hi haurà publicitat de la marca ‘Catalunya’. A més, els jugadors lluiran al polo de passeig de l’uniforme el logotip de l’Agència Catalana de Turisme.

El Barça com a reclam

El Barça és un dels pilars de Catalunya i un dels màxims exportadors de la marca ‘Catalunya’ arreu del món. És per això que l’Agència Catalana de Turisme vol aprofitar la presència del primer equip a l’Àsia per reunir-se amb professionals i premsa de l’àmbit turístic dels diferents països asiàtics. Catalunya vol ser un bon destí turístic per a tots ells.
Bojan, en un moment del rodatge. Foto: Miguel Ruiz - FCB.
Bojan, en un moment del rodatge. Foto: Miguel Ruiz - FCB.

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash PlayerComparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana