Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Casaus, homenatjat a Calella


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

11.07.2010 20:13

Casaus, homenatjat a Calella

Xavi Tauler


La PB Solera de Calella ha fet un homenatge a qui va ser un dels directius del Barça, Nicolau Casaus. L’avi del nou vicepresident blaugrana, Jordi Cardoner, ha estat recordat en el marc del 52è aniversari d’aquesta penya del Maresme.


El nét de Nicolau Casaus i actual vicepresident de l’Àrea Social, Jordi Cardoner, ha viscut una tarda molt emotiva a Calella. La penya blaugrana d’aquesta localitat, en el marc del seu 52è aniversari, ha fet un homenatge a qui va ser un personatge històric del FC Barcelona i de la Penya Solera, Nicolau Casaus. Per commemorar aquest acte, la penya ha destapat un bust amb el rostre de Casaus, que tindrà present la figura de l’exvicepresident blaugrana. Jordi Cardoner ha recordat que el seu avi “va intentar fer Barça sense molestar als que no pensaven com ell, i al final això s’ha de reconèixer”.

2010-07-11_52_ANIVERSARIO_PB_CALELLA_037.jpgUn total de 26 penyes han assistit en aquest dinar d’aniversari, en què Cardoner, com a nét de Casaus, ha agraït profundament el suport dels penyistes, que li han entregat una placa en commemoració d’aquest emotiu homenatge.

Continuar el camí del seu avi

Jordi Cardoner ha encoratjat els penyistes de Calella a treballar pel club i les penyes “per tornar a posicionar el moviment penyístic en el lloc que es mereix”. D’aquesta manera, Cardoner pretén seguir els passos del seu avi Nicolau Casaus, un emblema del club, ja que va ser vicepresident de l’Àrea Social durant 25 anys.

Un regal inesperat

2010-07-11_52_ANIVERSARIO_PB_CALELLA_033.jpgCardoner, per la seva part, ha tingut un detall molt especial per a la Penya Blaugrana Solera de Calella, ja que els ha regalat el carnet de soci de Nicolau Casaus corresponent a l’any 1992, temporada en què es va guanyar la primera Copa d’Europa del club a Wembley.
Foto: Àlex Caparrós-FCB.
Foto: Àlex Caparrós-FCB.

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Casaus, impulsor de la PB Solera
Nicolau Casaus va ser una figura molt important en l’origen de la Penya Blaugrana Solera de Calella, ja que en va ser un dels cofundadors i va presidir durant 18 anys la PB Solera de Barcelona.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana