Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Rosell repassa els primers acords


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

02.07.2010 21:13

Rosell repassa els primers acords

www.fcbarcelona.cat


L'endemà de la presa de possessió del càrrec de president del FC Barcelona, Sandro Rosell ha comparegut davant els mitjans de comunicació per tractar totes les qüestions plantejades i oferir tota la informació que li han sol·licitat.


Després de les visites insitucionals d’aquest divendres, Sandro Rosell ha volgut atendre els mitjans de comunicació, a la Sala París, en la seva primera roda de premsa com a president del FC Barcelona, sense esquivar cap pregunta.

La roda de premsa prèvia de Josep Maria Bartomeu, en què s'ha presentat el nou organigrama esportiu, ha fet que les qüestions esportives quedessin en un segon pla. Tot i així, el president ha estat molt contundent a l'hora de parlar d' Andoni Zubizarreta, el nou director tècnic del FC Barcelona. “A mi em genera el mateix que em generava com a jugador, seguretat”, ha descrit.

La requalificació del Miniestadi

Una de les preocupacions que la Junta actual va tenir durant la campanya era la requalificació del Miniestadi. El president ha explicat que aquests terrenys "no s'han venut". “Sabem que està signada la requalificació, que hi ha un pla d’aprovació parcial que no és definitiu. Però sí que és un tema que ens agradaria reestudiar i ho farem", ha dit Rosell, que s'ha mostrat convençut que presentaran una alternativa que sigui millor per al Barça, en la qual "totes les parts hi sortirem guanyant". En aquest mateix sentit, ha emfatitzat: “Creiem que podem fer una proposta en la qual l’Ajuntament estigui igual o més d’acord amb el pla que hi ha ara i, per tant, insistirem perquè és la millor manera de defensar el Barça”

Relacions amb l’Espanyol i altres clubs

2010-07-02_ROSELL_06.JPGUna de les prioritats de la Junta Directiva és restablir les relacions institucionals amb l’Espanyol i tenir una bona entesa i respecte amb la resta de clubs de futbol. “La relació amb l’Espanyol ha de ser cordial i de respecte mutu. És una institució veïna de Barcelona”, ha indicat. En aquest sentit, ha explicat que la majoria de clubs de Primera Divisió s'han posat en contacte amb el nou president per felicitar-lo.

El balanç econòmic ha de passar pels auditors

Tal com ja es va apuntar en la primera roda de premsa de la Junta, el club sotmetrà el balanç econòmic de la temporada 2009/2010, presentat per la Junta de Joan Laporta, a una auditoria. Rosell ha confirmat l’existència de “tensions de tresoreria” i ha expressat la preocupació pel creixement del deute. “Hi ha un augment considerable, com intuíem, i hem començat una 'due diligence'. Volem veure com estan els comptes que fan els auditors", ha dit en referència a la venda d'una parcel·la de Sant Joan Despí, la compra d'un terreny a Viladecans o la renovació de contracte de Mediapro.

La sortida d’Oliver

Els mitjans de comunicació han preguntat a Rosell per la indemnització que la Junta anterior va negociar amb l’exdirector general corporatiu, Joan Oliver, que superava els 850.000 euros. “Ens ha sorprès. És legal, però immoral”, ha assegurat.

Amb l’Estatut i les accions de la Generalitat

El Barça donarà suport a la manifestació del proper 10 de juliol que s'ha promogut contra la sentència del Tribunal Constitucional sobre l’Estatut de Catalunya. En aquella data Sandro Rosell estarà de viatge a Sud-àfrica; la representació institucional del club estarà formada pel vicepresident de l’Àrea Social, Jordi Cardoner, el directiu Jordi Moix i la directiva Pilar Guinovart.
Rosell ha repassat els primers acords presos per la Junta. Fotos: Miguel Ruiz-FCB
Rosell ha repassat els primers acords presos per la Junta. Fotos: Miguel Ruiz-FCB

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Johan Cruyff retorna la insígnia
Durant el decurs de la roda de premsa, Johan Cruyff s’ha presentat a les oficines per tornar la insígnia que el distingeix com a president d’honor del FC Barcelona. Aquest dijous, la Junta Directiva va informar que aquesta figura institucional no estava recollida als Estatuts del club i que, per tant, en la pròxima assemblea general se sotmetria a votació dels compromissaris, tant aquesta figura com el seu nomenament. Sobre el retorn d’aquesta distinció, Sandro Rosell s'ha expressat amb prudència, ja que no coneixia exactament com havia anat aquesta acció. De fet, mentre atenia els mitjans, Cruyff estava a les oficines. “Ningú vol tenir un títol que no existeix. No hi és als Estatuts. Jo hauria fet el mateix”, ha comentat Rosell.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana