Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Cruyff: “Tothom està alegre”


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

01.07.2010 13:21

Cruyff: “Tothom està alegre”

www.fcbarcelona.cat


El president d’honor del FC Barcelona, Johan Cruyff, no s’ha perdut la presa de possessió de Sandro Rosell. L’holandès ha vist un ambient molt alegre, ja que “uns marxen amb el cap ben alt i els altres estan plens d’il·lusió”.


Ha estat una de les personalitats més esperades i seguides pels mitjans de comunicació. I, tal com s'esperava, el president d’honor del Futbol Club Barcelona no ha fallat a una cita tan important com l’acte d’investidura de Sandro Rosell com a màxim mandatari del club blaugrana.

Felicitat per tot arreu

A Johan Cruyff li ha agradat l’ambient que s’ha viscut aquest migdia a la Masia: “Està molt bé. Tothom està alegre, perquè uns marxen amb el cap ben alt pel que han fet i els altres perquè estan plens d’il·lusió per fer-ho”.

Repte difícil

2010-07-01_ACTO_INVESTIDURA_SANDRO_ROSELL_004.jpgAbans dels parlaments Sandro Rosell i Johan Cruyff s’han saludat als mateixos jardins de la Masia, en la que ha estat la primera trobada entre tots dos. El president d’honor del Barça creu que el repte de Rosell és difícil perquè “arribar és més fàcil que mantenir-se": "Caldrà intentar treure el màxim coneixement per arriba al mateix nivell”, ha afegit. Cruyff creu que si aconsegueix el mateix que ha fet Laporta durant els set anys “serà un èxit enorme”. I és que l’holandès sap que el que ha passat en els últims anys en el terreny esportiu “no és normal”.

A banda de Johan Cruyff són moltes les personalitats que han estat presents a l’acte d’investidura de Sandro Rosell. A continuació recollim algunes de les seves reaccions:

Agustí Montal, president del FC Barcelona 1969-77

“L’he viscut amb il·lusió. Venim d’una època molt bona, esportivament. Però crec que és bo que hi hagi canvi. Rosell i el seu equip crec que podran tirar endavant un gran club”.

Raimon Carrasco, president del FC Barcelona 1977-78

“Un dia molt important. S’acaba una època i en comença una de nova que potser és igual o millor, però que serà difícil per la crisi”.

Xavi Pascual, entrenador del Regal Barça

“És un dia d’emoció. Vull desitjar-li molta sort. I també vull fer un agraïment al president sortint i tota la seva Junta”.

Marc Carmona, entrenador de l’equip de futbol sala del FC Barcelona

“Això no s’atura. És un acte molt solemne del club. I és un honor poder viure’l des d’aquí, a primera fila. Estic content i esperançat perquè continuï la bona ratxa esportiva”.

Xavi Pascual, entrenador del Barça Borges

“És un dia especial per a tots els clubs i és un motiu d’orgull. Li desitgem tota la sort del món”.

Ferran Pujalte, entrenador del Barça Sorli Discau

“Esperem que es mantingui la mateixa línia. Per part nostra serà difícil, però treballarem molt. La il·lusió no l’hem de perdre”.

Jordi Casals, president de la Federació Catalana de Futbol

“És la meva primera presa de possessió des que sóc a la presidència de la Federació. El canvi ha estat un exemple per com s’ha portat tant per la Junta cessant com per l’entrant”.

Juan Antonio San Epifanio, exjugador de bàsquet del Barça

2010-07-01_ACTO_INVESTIDURA_SANDRO_ROSELL_025.jpg“Hi hagut molta cavallerositat entre la Junta sortint i l’entrant. Venim d’anys d’èxits esportius en què s’han aconseguit coses que es veien difícils. Hem gaudit molt i crec que es pot continuar en la mateixa línia”.

Carles Rexach, exjugador del Barça

“Ha estat un acte molt emotiu per l president que marxa i pel que entra. Cal intentar que el canvi es noti tan poc com sigui possible i que en l’aspecte esportiu es continuï com estàvem fins ara. És un bon senyal”.

Ramon Alfonseda, president de l’Agrupació Barça Veterans

“La manera de presentar la transició demostra el nivell del president sortint i de l’entrant. És una mostra que som més que un club”.
Primera trobada entre Sandro Rosell i Johan Cruyff. Fotos: Àlex Caparrós/Miguel Ruiz-FCB.
Primera trobada entre Sandro Rosell i Johan Cruyff. Fotos: Àlex Caparrós/Miguel Ruiz-FCB.

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Presència dels candidats

Els candidats que van lluitar per Sandro Rosell el 13 de juny per aconseguir la presidència del FC Barcelona també han estat a la Masia per donar suport a la investidura del nou president del Barça.

Agustí Benedito

“És el 39è president del FC Barcelona i això parla de la grandesa i trajectòria d’aquest club. Vull desitjar-li el millor. És un acte importantíssim que parla de la fortalesa i solidesa democràtica del club”.

Marc Ingla

“Vull felicitar Laporta per aquests set anys. Ha estat de nota alta. I al president Rosell, li desitjo els millors èxits que seran els de tots”.

Jaume Ferrer

“Ha estat un acte a l’altura d’aquest club. La transició ha estat perfecta. Vull donar ànims de suport perquè tirin endavant”.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana