Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Primers actes de Rosell com a president


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

01.07.2010 12:27

Primers actes de Rosell com a president

www.fcbarcelona.cat


La nova Junta Directiva, amb Sandro Rosell al capdavant, es posarà mans a la feina ben aviat. Aquesta tarda, després del dinar amb els tècnics dels equips professionals, hi haurà la primera reunió de la Junta Directiva.


Serà a les 16 hores d’aquest dijous 1 de juliol quan la Junta Directiva del president Sandro Rosell faci la seva primera reunió després de la investidura d’aquest migdia a la Masia . Serà a la sala de Juntes de les oficines del club. Està previst que a les 7 de la tarda comparegui el portaveu de la Junta Directiva, Toni Freixa, a la sala de premsa del Camp Nou.

Divendres intens

2010-07-01_ACTO_INVESTIDURA_SANDRO_ROSELL_033.jpgL’activitat de la nova Junta Directiva no s’atura i aquest divendres el president Sandro Rosell i els directius seran rebuts per l’alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, a l’Ajuntament. Serà a partir de les 12.30 hores. Posteriorment, a les 13 hores, es traslladaran fins al Palau de la Generalitat, on seran rebuts pel president José Montilla.

Rodes de premsa, a la tarda

2010-07-01_ACTO_INVESTIDURA_SANDRO_ROSELL_026.jpgDesprés de l’activitat institucional de divendres al matí, la tarda se centrarà en les compareixences dels membres de l’Àrea Esportiva, primer, i més tard hi haurà la del president Sandro Rosell. A les 18 hores a la Sala París tindrà lloc la roda de premsa a càrrec dels membres de l’Àrea Esportiva de la Junta Directiva Josep Maria Bartomeu, Joan Bladé i Jordi Mestre. En aquest mateix lloc, a les 19 hores, hi haurà la primera roda de premsa del president Sandro Rosell.

Dissabte, a Montserrat

Dissabte a la tarda, a les 18 hores, hi haurà un altre moment simbòlic dins els primers dies d’activitat de Sandro Rosell com a president del FC Barcelona. La Junta Directiva visitarà el Monestir de Montserrat i serà rebuda pel pare abat Josep Maria Soler.
L'agenda del president està atapeïda d'actes. Fotos: Àlex Caparrós/Miguel Ruiz-FCB
L'agenda del president està atapeïda d'actes. Fotos: Àlex Caparrós/Miguel Ruiz-FCB
Dilluns, cap a Mèrida
Dilluns Sandro Rosell té previst viatjar fins a Extremadura, concretament a Mèrida. A la capital d’aquesta comunitat autònoma, a les 13 hores, serà rebut pel president de la Junta d’Extremadura, Guillermo Fernández Vara, al Palacio de la Presidencia de la Junta d’Extremadura.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana