Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Segon triplet de Lligues


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

16.06.2011 12:23

Segon triplet de Lligues

Edgar Fornós


La temporada 2010/11 ha acabat amb un trèvol perfecte format per les Lligues aconseguides per l’equip de futbol, handbol i bàsquet. Una fita només igualada l’any del centenari del Club, el 1999.


Segon triplet de Lligues

L’èxit dels diferents equips professionals del FC Barcelona ha estat rotund aquest curs. La consecució dels 15 títols assolits fins ara –falta decidir la Lliga de futbol sala– l’han tornat a situar en el punt de mira de tots els clubs. En el torneig de la regularitat s’ha tornat a completar un triplet que feia dotze anys que no es produïa. El futbol, el bàsquet i l’handbol han celebrat la Lliga plegats.

Un any rodó

La 21a Lliga de futbol, la 16a de bàsquet i la 18a d’handbol s’han assolit de manera brillant en la que ja és, juntament amb la passada, la temporada més reeixida quant a títols.

El centenari màgic

El 1999 el Barça celebrava els cent anys de vida en plena forma. La imatge de la plaça Sant Jaume de Barcelona amb els que aleshores eren els quatre equips professionals del club oferint els títols de Lliga a l’afició ja ha quedat gravada per sempre a la retina de tots els culers. I és que a banda del futbol, el bàsquet i l’handbol, aquell any l’hoquei patins també es va sumar a la festa pel mateix motiu, haver aconseguit aixecar el trofeu de la Lliga.

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana