Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Rosell, a Andorra i Vilanova de Bellpuig


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

03.06.2011 10:37

Rosell, a Andorra i Vilanova de Bellpuig

www.fcbarcelona.cat


Aquest cap de setmana, el president del FC Barcelona assistirà a dues celebracions de penyes. Dissabte serà a Andorra i diumenge a Vilanova de Bellpuig. Les dues penyes celebren els seus 50 anys de vida.


Rosell a l'acte central de celebració del 50è aniversari de la PB de Vilafranca del Penedès. Foto: Arxiu.
Rosell a l'acte central de celebració del 50è aniversari de la PB de Vilafranca del Penedès. Foto: Arxiu.

Acompanyat en els dos casos del vicepresident de l’Àrea Social, Jordi Cardoner, i del directiu en cap de la Comissió Social, Pau Vilanova, Rosell serà als 50è aniversari de les penyes d’Andorra i Vilanova de Bellpuig. En el cas d'Andorra, també hi assistirà el directiu Ramon Cierco.

Primer, Andorra

Així, a partir de les 12 h de dissabte serà a Andorra, a l’estadi Comunal per presenciar el partit de veterans amb motiu de la 10a Trobada dels veterans del FC Barcelona i la Folga 65, una activitat per als exjugadors del primer equip més grans de 65 anys.

Posteriorment, la representació blaugrana es dirigirà a la seu de la penya al voltant de les 13.15 h. El dinar de celebració de l’efemèride amb la presència dels veterans serà al Parc Central d’Andorra i comptarà amb l’assistència de més de 300 persones.

Diumenge a Vilanova

Diumenge, el president assistirà a les noces d’or de la penya de Vilanova de Bellpuig, a la província de Lleida. L’arribada serà al voltant de les 13.30 h. Posteriorment, els assistents es traslladaran al Pavelló Municipal, espai principal de la celebració, i serà allà on visitaran l’exposició dels 50 anys de la Penya i on es faran els parlaments i el dinar.

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana