Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Abidal, Iniesta i ‘Masche’ opten al Barça Jugadors


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

01.06.2011 12:32

Abidal, Iniesta i ‘Masche’, candidats al Premi Barça Jugadors 2011

www.fcbarcelona.cat


Éric Abidal, Andrés Iniesta i Javier Mascherano són els candidats al 2n Premi Barça Jugadors, promogut per l’Agrupació Barça Jugadors en reconeixement al jugador més exemplar de la temporada 2010/2011.


Abidal, Iniesta i ‘Masche’, candidats al Premi Barça Jugadors 2011

Entre l’1 i el 30 de juny tothom que vulgui podrà participar en una votació popular per decidir quin d’aquests jugadors s’emporta el Premi Barça Jugadors, que compta un any més amb el patrocini de Banc Sabadell. Les votacions es poden fer a partir de les pàgines web http://www.premifairplay.cat/ i http://www.jugadorsfcbarcelona.cat/ . El jugador distingit rebrà una escultura creada per l’artista sabadellenc Agustí Puig.

Entre tots les persones que votin se sortejarà un viatge per acompanyar el primer equip del Barça en un desplaçament dins Espanya durant la temporada que ve, una samarreta signada pel jugador guanyador i un passeig amb limusina per Barcelona.

Tres jugadors referents

Els membres del jurat, reunit fa uns dies a les instal·lacions del FC Barcelona, va esgrimir diferents arguments per atribuir a Abidal, Iniesta i Mascherano la categoria de jugador més exemplar del FC Barcelona.

Els motius

Segons el jurat, Éric Abidal és finalista per “la seva actitud de normalitat davant un problema tan greu com el que ha patit, ja que serveix d’exemple per a milers de persones. Abidal ha aconseguit augmentar el prestigi del vestidor i ha fet possible que l’esport uneixi les persones en un sentit positiu. A més, ha demostrat una voluntat d’integració al nostre país i a la nostra llengua”.

Andrés Iniesta és finalista perquè “és la imatge de jugador noble del Barça que ha traspassat més fronteres. Amb el seu gest amb Dani Jarque a la final del Mundial i una sola targeta –i per protestar– en tota la temporada el converteix en un aglutinador dels valors del futbol. Cada estadi que visita és una afició que el respecta i aplaudeix”.

El tercer candidat al premi és l’argenti Javier Mascherano. Pel Jurat és un exemple, ja que “va arribar al Barça d’un club d’on era titular indiscutible, i a la presentació ja va destacar per la seva humilitat, assegurant que venia al club a aprendre i a treballar cada dia per ocupar un lloc a l’equip. Amb els mesos ha demostrat el seu potencial i s’ha convertit en un dels millors transmissors dels valors de l’equip davant dels micròfons”.

A banda del patrocini de Banc Sabadell, el 2n Premi Barça Jugadors compta amb la col·laboració de Produccions Singulars per a Publicitat, Bassat Ogilvy, Grup Limousines, JCDecaux, Halcon Viatges, 'Sport', 'Mundo Deportivo' i Torra+Portella.

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana