Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Rosell: "Junts fem millor feina"


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

18.05.2011 20:07

Rosell: "Junts fem millor feina"

www.fcbarcelona.cat


El president del FC Barcelona, Sandro Rosell, s’ha reunit amb els senadors en un acte de reconeixement als 1.000 socis més antics. Rosell ha fet balanç compartint la situació del Club amb els membres d’aquest òrgan consultiu.


Foto: Àlex Caparrós (FCB).
Foto: Àlex Caparrós (FCB).

Rosell ha estat aquest dimecres a la tarda amb els senadors a la Sala París, on ha repassat, amb el primer miler de socis més antics, l’estat del Club en diferents àmbits.

El president ha volgut destacar que, per als membres de la Junta Directiva –la majoria dels quals estaven presents a l’acte–, era clau recuperar el paper actiu del socis i penyistes, així com una relació de proximitat i transparència. “Volem que el soci senti que això és casa seva. Hem pensat en les necessitats dels diferents col•lectius. Volem que al Club el soci tingui un protagonisme primordial”, ha explicat Rosell.

A prop d’un somni

Davant el repte de la final de la Lliga de Campions de Wembley, d’aquí a deu dies, així com també davant les fites que espera aconseguir en els propers anys l’Entitat, Rosell ha apel•lat a la unitat de tots els barcelonistes: “Remem junts perquè aquest Club segueixi sent el millor del món. Junts fem millor feina.”

Un equip amb valors

El president ha mostrat la seva satisfacció per la situació esportiva del primer equip, per les diferents seccions i pel futbol formatiu. Pel que fa als homes de Pep Guardiola, ha volgut destacar no només els èxits sobre el terreny de joc, sinó sobretot els trets que caracteritzen aquest conjunt. “Estem en un any excel•lent. Hem guanyat la Lliga i només ens queden deu dies per intentar aconseguir un somni. Però el més important és el com ho fem, amb valors com la catalanitat, l’austeritat, el treball, la feina feta, l’esforç i la gent de casa”, ha emfatitzat Rosell.

En aquest acte s’han entregat els carnets i els diplomes als nous senadors, els socis que aquest 2011 s’han incorporat a aquest òrgan de caràcter consultiu. El president del Barça, que ha atès les preguntes dels membres del Senat, ha volgut destacar el valor d’aquests socis que com a mínim fa 65 anys que són membres de l’Entitat. A més, en aquest acte s’ha lliurat una insígnia a la sòcia Maria Rojas Alsina pels seus 75 anys de fidelitat al Club.

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana