Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


El Barça i l'Unicef amplien el seu acord


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

16.05.2011 10:31

El Barça i l'Unicef amplien el seu acord

www.fcbarcelona.cat


Les dues entitats decideixen ampliar la seva aliança firmada el 2006 per continuar treballant a favor de la infància vulnerable.


El Barça i l'Unicef amplien el seu acord

L’Unicef i el FC Barcelona han decidit ampliar la seva col·laboració més enllà del present acord, que acaba el juny del 2011. El logotip de l’Unicef continuarà a la samarreta del FC Barcelona la temporada 2011/12 i es posarà sota el número del jugador.

En els darrers 5 anys, el FC Barcelona ha donat el seu suport a l’Unicef i el seu compromís per millorar les condicions de vida de centenars de milers de nens, i ha contribuït a donar una difusió global al treball d’aquesta agència de les Nacions Unides. La fase següent d'aquesta col·laboració, que encara s’està debatent, té com a objectiu aprofitar l’impacte social del Club per donar suport a un moviment global a favor de l'educació i l'esport, amb resultats tangibles en benefici dels nens.

L’Unicef i el FC Barcelona desitgen portar aquest acord de col·laboració sense precedents a una nova fase per millorar les condicions de vida dels nens vulnerables de tot el món.
  
Aquesta informació s’ampliarà durant el mes de juny.

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana