Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


De la petició 39.590 a la 3.888, cap a Wembley


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

10.05.2011 10:08

De la petició 39.590 a la 3.888, cap a Wembley

www.fcbarcelona.cat


Els socis del FC Barcelona amb el número de sol·licitud 39.590 i fins a la 3.888 han estat els afortunats en el sorteig de les entrades per a la final de la Lliga de Campions.


Fotos: Miguel Ruiz (FCB)
Fotos: Miguel Ruiz (FCB)

Viatjar amb FCB Viatges
FCB Viatges posarà a disposició dels socis dues maneres de desplaçar-se fins a Londres. El viatge d’anada i tornada de Barcelona a Londres el mateix dia de partit costarà 370 € si es fa en avió (amb trasllats a Londres inclosos), mentre que només valdrà 140 € si es prefereix fer-ho en autocar.

[+] Tota la informació sobre com desplaçar-se a Londres per a la final de Wembley

Aquest dimarts a les 10 hores ha tingut lloc a la sala de premsa Ricard Maxenchs el sorteig davant de notari per a l’adjudicació de les entrades per a la final de la Lliga de Campions contra el Manchester United. El número de sol·licitud a partir de la qual es començaran a adjudicar les 16.415 entrades disponibles per als socis del FC Barcelona és el 39.590.

Cal tenir present que cada soci podia fer una única petició d’una entrada al seu nom, però en un mateix formulari hi havia la possibilitat d’inscriure fins a quatre peticions de socis, en el cas que volguessin viatjar junts.

Assignació i recollida

El mateix 10 i 11 de maig, el Club es posarà en contacte amb els socis agraciats per comunicar l’adjudicació i les condicions de cobrament i recollida. El Club ha fixat el termini per recollir les localitats entre el 13 i el 23 de maig (exceptuant el diumenge 15, el dissabte 21 i el diumenge 22).

Compromís ferm

En el moment de fer la inscripció, es demanava introduir les dades d’una targeta bancària. En cas de ser agraciat en el sorteig, es carregarà de manera automàtica i immediata l’import de la reserva (90 euros). En cas que no es pugui efectuar el cobrament, es perdrà el dret adquirit de compra.

Rècord de sol·licituds

Les 96.267 entrades sol·licitades, agrupades en 44.396 peticions, signifiquen un nou rècord en la història del FC Barcelona. Fins ara, el màxim nombre de sol·licituds havia estat per a la final de la Copa del Rei d’aquest any, quan es van demanar 72.767 entrades. Pel que fa a la tercera posició d'aquesta classificació, la temporada 2005/06, els socis del FC Barcelona van demanar un total de 72.680 entrades per assistir a la final de la Lliga de Campions de París, contra l’Arsenal. Per anar a Roma, a la final del 2009, se’n van demanar 57.262.

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana