Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Viatjar a Londres costarà 370 €


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

05.05.2011 12:26

Viatjar a Londres costarà 370 €

www.fcbarcelona.cat


Toni Freixa, el portaveu de la Junta Directiva, ha anunciat aquest dijous en roda de premsa que els socis que es desplacin cap a Wembley podran fer-ho a través del Club a uns preus més econòmics que els de les finals a París i Roma.


El preu del viatge en avió per a la final de Wembley s'ha reduït un 15% respecte les de París i Roma.
El preu del viatge en avió per a la final de Wembley s'ha reduït un 15% respecte les de París i Roma.

L’abonament no inclourà la Supercopa
Per raons econòmiques, a partir de la temporada 2011/12 l’abonament de soci del FC Barcelona no inclourà el partit de la Supercopa d’Espanya, que enguany serà un Barça-Madrid durant la segona quinzena del mes d’agost. Freixa ha argumentat així la decisió presa per la Junta: “És per raons econòmiques i també per donar l’oportunitat als socis sense abonament que assisteixin a un partit que decideix un títol. Hem d’atendre les finances i la demanda dels socis, que podran veure un bon partit a un preu favorable”. Freixa ha aclarit que aquest canvi no comportarà cap rebaixa en el preu de l’abonament.
FCB Viatges posarà a disposició dels socis dues maneres de desplaçar-se fins a Londres. El viatge d’anada i tornada de Barcelona a Londres el mateix dia de partit costarà 370 € si es fa en avió (amb trasllats a Londres inclosos), mentre que només 140 € si es prefereix fer en autocar.

Wembley_AEREA.jpgFreixa ha recordat que el desplaçament a París el 2006 costava 435 € i el de Roma el 2009 425 €. “És una reducció del 15%, tenint en compte el pas del temps i que la final ara es disputa en cap de setmana, que és quan els vols són més cars. Era un compromís electoral i estem satisfets i orgullosos per haver assolit aquests preus més favorables”, ha declarat.

Cal recordar que el procés de peticions d’entrades per a la final del 28 de maig a Wembley començarà aquest divendres, a les 10 hores, i conclourà el dilluns 9 de maig, a les 19 hores. Aquesta sol·licitud d’entrades , exclusiva per a socis del FC Barcelona, es podrà fer a través del lloc web fcbarcelona.cat. El Club disposarà d’unes 24.000 entrades, aproximadament.

Hi haurà Fanzone

El portaveu del Club també ha deixat clar en roda de premsa que els aficionats del Barça a Londres disposaran d’una Fanzone on poder viure les darreres hores abans de la final contra el United. “La ubicació dependrà de les reunions que estem mantenint amb la UEFA. El Club està treballant en aquest dispositiu”, ha afirmat Freixa.

“Esperem que Pinto pugui jugar a Londres”

2011-05-05_RP_TONI_FREIXA_006.jpgSobre la resolució de la UEFA d’aquest divendres, Freixa ha assegurat que el Club només espera “que Pinto pugui jugar a Londres”. Alhora, ha destacat que ara tot el Club està “centrat en el final de temporada”.

En un altre ordre de coses, Toni Freixa ha anunciat que s’ha aprovat la creació de 13 noves penyes (7 a Catalunya, 4 a la resta de l’Estat espanyol i dos més a l’estranger, a París i Doha).

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana