Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Adhesió a l’expedient d’ofici de la UEFA


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

02.05.2011 17:41

Adhesió a l’expedient d’ofici de la UEFA

www.fcbarcelona.cat


Adhesió a l’expedient d’ofici de la UEFA

La Comissió de Control i Disciplina de la UEFA ha comunicat al FC Barcelona que el procediment disciplinari contra l’entrenador del Reial Madrid, José Mourinho, per declaracions inapropiades després del partit de dimecres es tractarà d’acord amb l’expedient d’ofici obert per la mateixa UEFA.

El màxim organisme del futbol europeu considera que l’escrit del FC Barcelona compleix els requeriments processals establerts, però entén que no es pot obrir un segon procés disciplinari per les mateixes causes. Per aquest motiu la UEFA ofereix al Club la possibilitat d’adherir-se al seu expedient d’ofici, acció que el FC Barcelona ja ha posat en marxa amb els mateixos arguments que fonamentaven la denúncia acordada en reunió de Junta Directiva el 28 d’abril passat. El cas serà tractat per la Comissió de Control i Disciplina de la UEFA en la seva reunió del pròxim divendres.

Així mateix, José Manuel Pinto haurà de complir, com a mínim, un partit de sanció per la seva expulsió en el partit d’anada, i no podrà jugar demà el partit de tornada de l’eliminatòria. El seu cas també serà tractat en la reunió de la Comissió de Control i Disciplina de la UEFA del pròxim divendres i el Club presentarà al•legacions aquest dimecres.

D’altra banda, la UEFA ha informat al Club que ha desestimat la denúncia del Reial Madrid contra els jugadors Pedro, Busquets, Keita, Alves, Mascherano, Pinto, Piqué i Messi.

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana