Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Obertes les inscripcions per a la Lliga de socis


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

30.04.2011 10:27

Obertes les inscripcions per a la Lliga de futbol per a socis 2011

www.fcbarcelona.cat


Els socis i sòcies del FC Barcelona que vulguin participar en una nova edició de la Lliga de futbol per a socis tenen temps d’inscriure’s fins al proper 21 de maig. Els partits es disputaran a la Ciutat Esportiva Joan Gamper i la final, al Camp Nou.


Els socis del FC Barcelona sortint al Camp Nou per disputar la fnal de la Lliga de Socis. Foto: Arxiu FCB
Els socis del FC Barcelona sortint al Camp Nou per disputar la fnal de la Lliga de Socis. Foto: Arxiu FCB

Aquest any es tornarà a diputar la Lliga de futbol per a socis, on els participants tindran l’oportunitat de jugar i intentar classificar-se per a les finals que es disputaran el 3 de juliol al Camp Nou. Les inscripcions ja estan obertes i s’hauran de dur a terme abans del 21 de maig.

Les finals, al Camp Nou

La lliga regular és mixta, exclusiva per als socis i sòcies del Club. Començarà el proper 31 de maig i s’acabarà el 3 de juliol. Els partits es disputen als camps de gespa artificial de la Ciutat Esportiva en la modalitat de futbol 11.

Els horaris de la fase regular seran de 21.30 h a 23.30 h als camps 5, 8 i 9 de la Ciutat Esportiva, i els partits constaran de dues parts de 25 minuts. La final serà el diumenge 3 de juliol al Camp Nou.

Com inscriure’s a la Lliga

Les inscripcions ja es poden fer presencialment a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB), en l’horari de dilluns a dissabte, de 9 del matí a 9 de la nit. La data límit de les inscripcions serà el dissabte 21 de maig.

Les inscripcions hauran de fer-se per equips i el capità de l’equip haurà de fer la inscripció conjunta de tots els participants, fent el pagament total de la inscripció de tot l’equip i portar les dades personals del conjunt de socis que formen l’equip. El nombre de jugadors per equip haurà de ser de 16 a 20 participants.

Descarrega’t aquí el full d’inscripció equip sènior. Nascuts entre 1976 i 1992
Descarrega’t aquí el full d’inscripció equip veterà. Nascuts el 1975 o abans.


La inscripció està limitada als primers 10 equips de cada categoria. No s’admetran reserves de plaça. El preus d’inscripció a la Lliga de Socis és de 50 € per participant.

El partit 'Creix amb el Barça'

Els nens també tindran opció aquest any de disputar un partit de socis al Camp Nou. Per poder participar-hi només hauran d’omplir el formulari 'on-line' que trobaran aquí o a www.fcbjunior.cat. Les inscripcions estaran obertes fins al 29 de maig i se sortejaran 56 places entre tots els inscrits. El partit es jugarà el 3 de juliol al Camp Nou, en horari de matí.

El partit de socis per als nens és mixt i totalment gratuït, i comptarà amb les següents categories, en funció de la data de naixement:

Partit 1: aleví (nascuts 1999-2000) + infantil (nascuts 1997/98): 28 participants
Partit 2: cadet (nascuts 1995-96) + juvenil (nascuts 1993/94): 28 participants

Els partits es jugaran en la modalitat de futbol 7 i constaran de dues parts de 25 minuts, que comptaran amb la presència de monitors-entrenadors que coordinaran tots els canvis i donaran instruccions i consells als nens. L’objectiu és que tots els nens i nenes puguin gaudir d’un dia de somni inoblidable al Camp Nou.

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana